Έξαλλος ο Αταμάν για επιθετικό φάουλ σε βάρος του Οσμάν - Μπήκε στο παρκέ και αποβλήθηκε (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© Glomex

Έξαλλος ο Αταμάν για επιθετικό φάουλ σε βάρος του Οσμάν - Μπήκε στο παρκέ και αποβλήθηκε (vid)

Sportal newsroom 21:06 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 16.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν δεν συγκρατήθηκε μετά το σφύριγμα των διαιτητών για επιθετικό φάουλ του Τσέντι Οσμάν.

Συνέχεια στις φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Aktor. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης βρίσκονται στην Κύπρο και το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου πήγαν μετά από δύο νίκες στη Σλοβενία, επί των Τσεντεβίτα και Εφές.

Στο πρώτο ματς του τουρνουά οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την Μπάγερν Μονάχου. Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού Aktor ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε με 86-69.

Στο δεύτερο ματς στην Κύπρο, το «τριφύλλι» τέθηκε αντιμέτωπο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μία ομάδα που κέρδισε με 3-2 στη σειρά των play offs της Euroleague πριν από λίγους μήνες. Στο τέταρτο δεκάλεπτο του φιλικού και ενώ οι Ισραηλινοί ήταν μπροστά στο σκορ, ο Εργκίν Αταμάν δεν συγκρατήθηκε μετά από ένα σφύριγμα των διαιτητών.

Ο Τσέντι Οσμάν είχε την μπάλα στην κατοχή του και την ώρα που προσπάθησε να κάνει μία επιθετική προσπάθεια, οι διαιτητές αποφάσισαν να δώσουν επιθετικό φάουλ. Ο Αταμάν μπήκε στο παρκέ, διαμαρτυρήθηκε, δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε από το ματς.