Αταμάν: «Είμαι ικανοποιημένος με τον Σαμοντούροβ - Θα τον χρησιμοποιούμε σε αυτά τα ματς»

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Είμαι ικανοποιημένος με τον Σαμοντούροβ - Θα τον χρησιμοποιούμε σε αυτά τα ματς»

Ηλίας Λαλιώτης 20:26 - 02.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καρδίτσα, με τον Τούρκο κόουτς να εκφράζει την ικανοποίησή του για τον Σαμοντούροβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Καρδίτσα, με τους Πράσινους να επικρατούν άνετα με 77-53 των Θεσσαλών.

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την αναμέτρηση, με τον Τούρκο κόουτς να μιλάει με κολακευτικά σχόλια για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, τον οποίο τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια έχει σκοπό να του δίνει χρόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι με την Καρδίτσα και την εύκολη νίκη της ομάδας του, ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Παίξαμε καλά σήμερα. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά, τα παιδιά που έπαιξαν περισσότερα λεπτά, τα χρησιμοποίησαν σωστά. Μπορεί στην επίθεση να κάναμε λάθη, αλλά παίξαμε ένα ματς ύστερα από 48 ώρες όταν και αγωνιστήκαμε κόντρα στην Παρτίζαν. Αφήσαμε έξω κάποιους παίκτες οι οποίοι είχαν παίξει πολλά λεπτά σε αυτό το ματς ενώ ακολουθεί και διπλή αγωνιστική Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτά τα ματς που έρχονται.

Για το χαλάρωμα στην τελευταία περίοδο: «Είναι λογικό όταν έχεις πάρει μεγάλη διαφορά. Συμβαίνει. Χρησιμοποιήσαμε και παίκτες που δεν είχαν παίξει πολλά λεπτά. Για μένα δεν έχει σημασία να κερδίζουμε με 40 ή 50 πόντους, για εμένα έχει σημασία να παίρνουν χρόνο οι νέοι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να κρατάμε εκτός παίκτες που παίζουν στην Euroleague».

Θεαματικός Αντετοκούνμπο, «ξεκούραστος» Παναθηναϊκός πριν τη «διαβολοβδομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:54 - 02.12.2023

Θεαματικός Αντετοκούνμπο, «ξεκούραστος» Παναθηναϊκός πριν τη «διαβολοβδομάδα»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 9 στα 9 στην Basket League, επικρατώντας άνετα της Καρδίτσας (77-53) με εντυπωσιακό Κώστα Αντετοκούνμπο και με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει ανάσες στους βασικούς του παίκτες.

Για την απόδοση των παικτών που κλήθηκαν να παίξουν περισσότερο: «Το σημερινό ματς δεν είναι αυτό που θα μου δώσει τη σιγουριά για οποιονδήποτε παίκτη χρησιμοποιώ μέσα στο παρκέ. Το σημαντικό είναι παίρνουν χρόνο και να παίζουν ποιοτικά ενόψει των πιο δύσκολων αγώνων. Ειδικά είμαι ικανοποιημένος με τον Σαμοντούροβ, πήρε πολλά λεπτά, νέος παίκτης και πολύ ταλαντούχος. Θα τον χρησιμοποιούμε σε αυτά τα ματς».