Οι παίκτες που η Φενέρμπαχτσε απειλεί ότι δεν θα αγωνιστούν στην εθνική Τουρκίας μετά το επεισόδιο με τον Αταμάν

Εργκίν Αταμάν

i

Photo by Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Οι παίκτες που η Φενέρμπαχτσε απειλεί ότι δεν θα αγωνιστούν στην εθνική Τουρκίας μετά το επεισόδιο με τον Αταμάν

Νίκος Καλαμπάκας 21:01 - 25.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν άναψε φωτιές στην εθνική Τουρκίας, αφού μετά τη χειρονομία του προς τους φίλους της Φενέρ η ομάδα σκοπεύει να μη στείλει ξανά παίκτες της στην εθνική! Διαβάστε στο Sportal πόσους διεθνείς έχουν οι «κίτρινοι» και ποιοι Τούρκοι παίκτες ίσως να μείνουν εκτός!

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας επηρεάζεται άμεσα από τη χειρονομία του Εργκίν Αταμάν στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική μας χώρα.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να πικάρει τους φίλους της Φενέρ, τους έδειξε με τα δάχτυλα το 3-1, σκορ με το οποίο η ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλατασαράι είχε επιβληθεί της Φενέρ στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης που διεξήχθη το Σάββατο και η πράξη του αυτή έγινε πρώτο θέμα συζήτησης για το μπάσκετ της Τουρκίας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε συγγνώμη, αφού δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, όμως αυτή δεν στάθηκε ικανή ώστε να... μετριάσει τις αντιδράσεις της Φενέρμπαχτσε.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του είπε ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι, ενώ λίγο αργότερα σε ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρθηκε ότι κανένας παίκτης της ομάδας δεν θα αγωνιστεί στην εθνική όσο είναι κόουτς ο Αταμάν.

Ποιοι παίκτες της Φενέρ είναι διεθνείς

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εθνική Τουρκίας χάνει έξι παίκτες της που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν στους στόχους της! Μαχμούτογλου, Σανλί, Γκαζί, Μεστόγλου, Μπίρσεν και Μπιμπέροβιτς δεν θα φορέσουν ξανά το εθνόσημο εφόσον η Φενέρ κάνει πράξη την απειλή της και πλέον στην Τουρκία τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να μαζέψουν το θέμα που δημιουργήθηκε...