Αταμάν: «Ο χρόνος περνά, αλλά το πάθος παραμένει»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Ο χρόνος περνά, αλλά το πάθος παραμένει»

Sportal newsroom 17:33 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 09.07.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε αναδρομή στην σπουδαία καριέρα του μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει αρχίσει και γίνεται ενεργός στα social media και αυτό φαίνεται και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του μέσω video που δημοσίευσε γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Ο χρόνος περνά, αλλά το πάθος παραμένει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το πάθος του Τούρκου προπονητή παραμένει αναλλοίωτο όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα τρόπαια κι αν έχει κατακτήσει, όσες επιτυχίες κι αν έχει ζήσει.

Η άφιξη του Αταμάν στην Ελλάδα «τρέχει» το νέο μεγάλο χτύπημα του Παναθηναϊκού!
EUROLEAGUE

23:01 - 07.07.2024

Η άφιξη του Αταμάν στην Ελλάδα «τρέχει» το νέο μεγάλο χτύπημα του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φουλάρει για τη μεταγραφή ψηλού, με τον Εργκίν Αταμάν να θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου - Ξεχωρίζει πάντα στη λίστα ο Ντάνιελ Τάις.

Με τρία τρόπαια EuroLeague, δύο με την Αναντολού Εφές και μία την περασμένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και όπως λέει και ο ίδιος ακόμα υπάρχει χρόνος γι' ακόμη περισσότερες.