Αταμάν: «Κάναμε rebuilding για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Κάναμε rebuilding για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Χρήστος Τσάλτας 20:55 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στις μεγάλες βλέψεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν και τόνισε πως στόχος είναι να κάνουν τον κόσμο του «τριφυλλιού» χαρούμενο τη φετινή σεζόν.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Μετά τη δύσκολη σεζόν του Παναθηναϊκού πέρυσι κάναμε rebuilding. Φέραμε καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες. Τώρα είναι η ώρα να παίξουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε μια σύντομη προετοιμασία αλλά έτσι έιναι τα πράγματα. Είναι μεγάλος οργανισμός ο Παναθηναίκός, υπάρχει μεγάλος σεβασμός και θα κάνουμε το καλύτερο. Πάμε στο τουρνουά με βλέψεις, έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστούν ένα αρνητικό αποτέλεσμα από νωρίς: «Είναι τουρνουά προετοιμασίας καμία ομάδα δεν είναι έτοιμοι. Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Ο στόχος δεν είναι μόνο το Σούπερ Καπ. Θέλουμε να κρατήσουμε θετικά και αρνητικά για τη συνέχεια».

Για το αν τα παιχνίδια του Σούπερ Κάπ είναι αγωνες προετοιμασάις για την Ευρωλίγκα: «Συμφωνώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα παέι στους τελικούς. Έχουμε σεβασμό για κάθε ομάδα. Μετά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, παίζοντας σε κάθε διοργάνωση. Δεν παίζουμε κάποιο παιχνίδι ως προετοιμασία. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

Για το τι θέλει να βελτιώσει η ομάδα του: «Δεν θα έλεγα κάτι διαφορετικό σε αυτό που είπε ο κόουτς Μπαρτζώκα».

Για τη σύνθεση που έχουν καταλήξει για τα παιχνίδια: «Είχαμε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς στην προππόνηση σήμερα. Θα μιλήσουμε με τους γιατρούς για να δούμε ποιοι θα παίξουν».

Για την χημεία της ομάδας: «Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να βάλουμε τα κομμάτια στη σωστή σειρά και θα δούμε τα αποτελέσματα αν κάναμε καλή δουλιεά ή όχι. Είναι ένα πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό που άλλαξε μόνο 2-3 παίκτες, αλλά υπάρχει μόνο 1 μπάλα και θεωρώ ότι δεν θα είναι δύσκολο να βάλεις τα κομμάτια στην ίδια σειρά».