«Αιχμηρός» Ντάνστον για τον χαρακτήρα του Εργκίν Αταμάν!

Μπράιαν Ντάνστον - Φωτ. IMAGO

i

© Intime

«Αιχμηρός» Ντάνστον για τον χαρακτήρα του Εργκίν Αταμάν!

Ευτυχία Οικονομίδου 16:24 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 06.10.2024

Ο Μπράιαν Ντάνστον μίλησε για τον πρώην προπονητή του, Εργκίν Αταμάν και για τη σχέση που δημιουργεί με τους παίκτες του στις ομάδες που αναλαμβάνει.

Ο Μπράιαν Ντάνστον φιλοξενήθηκε στο podcast «Off the RECourt» μαζί με τους Σέιν Λάρκιν και Ελάιτζα Μπράιαντ, όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τον άλλοτε προπονητή του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην τουρκική ομάδα από το 2017 έως και το 2023, όταν και ο Αταμάν αποχώρησε από την Εφές για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό AKTOR. Έπειτα αποχώρησε και ο Μπράιαν Ντάνστον για τη Βίρτους Μπολόνια, όπου κι έμεινε έναν χρόνο για να φύγει τελικά με προορισμό τη νέα σεζόν τη Ζαλγκίρις.

Ο 38χρονος σέντερ μιλώντας για τον Τούρκο κόουτς τόνισε πως δεν διαμορφώνει προσωπικές σχέσεις με κανέναν από τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός, μια σύγχρονη «Λερναία Ύδρα» με... δέκα κεφάλια στο Βερολίνο

Παναθηναϊκός, μια σύγχρονη «Λερναία Ύδρα» με... δέκα κεφάλια στο Βερολίνο

Η εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Άλμπα για την πρεμιέρα της EuroLeague και η διαχείριση του Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσαν το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο πρωταθλητής Ευρώπης. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Εργκίν Αταμάν:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν έχει μία πραγματική προσωπική σχέση με κανέναν από τους παίκτες του, από όσο ξέρω, στο παρκέ. Στο παρκέ σπρώχνει τους παίκτες του εκεί που πρέπει να είναι, λέει τι περιμένει από εσένα και αυτό είναι. Πήγαινε και καν' το. Είναι αρκετά του αποτελέσματος. Είχε έρθει στα αποδυτήρια πολλές φορές και έλεγε 'Μπράιαν Ντάνστον 2 ριμπάουντ σε 25 λεπτά. Τι είναι αυτό; τι μπορώ να κάνω;».