Αταμάν: «Ίσως κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή - βόμβα στον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Ίσως κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή - βόμβα στον Παναθηναϊκό»

Ηλίας Λαλιώτης 22:57 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν προμήνυσε... ακόμα μια μεταγραφική βόμβα στον Παναθηναϊκό.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο στον Παναθηναϊκό, κάνοντας σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Έχει σταματήσει όμως; 

Ο Τούρκος προπονητής, μετά την αναμέτρηση της Τουρκίας με την Πολωνία, μίλησε για τον Παναθηναϊκό και αφού αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μίλησε και για τα μεταγραφικά. 

O Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ @ Panathinaikos BC

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στους Τούρκους φιλάθλους να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, αφού πρώτα είχε τονίσει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει ακόμα μια μεταγραφική βόμβα το φετινό καλοκαίρι. 

Έτσι άρχισε η αντεπίθεση: Ένας τρελός μήνας που άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό και τη EuroLeague!
EUROLEAGUE

19:15 - 08.08.2023

Έτσι άρχισε η αντεπίθεση: Ένας τρελός μήνας που άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό και τη EuroLeague!

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από τη μεταγραφή-βόμβα της δεκαετίας με τον Κώστα Σλούκα, η οποία «ξεκλείδωσε» τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία μιας ομάδας που μπορεί να γράψει ιστορία.

Αναφερόμενος στο μεταγραφικό έργο στον Παναθηναϊκό , ο Αταμάν είπε: «Ο Πρόεδρός μας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λατρεύει τις μεταγραφές. Καταλαβαίνει πολύ καλά το μπάσκετ, η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι μια πολύ σημαντική οικογένεια για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ο Πρόεδρός μας Δημήτρης είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος αυτής της οικογένειας και του μιλάμε συνέχεια γιατί καταλαβαίνει πολύ καλά το μπάσκετ. Ίσως έχουμε κι άλλη μεταγραφή - βόμβα, θα δούμε αν θα γίνει τις επόμενες δέκα μέρες. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στους οπαδούς του μπάσκετ στην Τουρκία: Αφήστε τον Παναθηναϊκό να είναι η επόμενη ομάδα σας. Νομίζω ότι οι φίλοι του μπάσκετ στην Τουρκία θα ακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό με ενθουσιασμό. Μερικοί από τους φίλους μας θα υποστηρίξουν αντίπαλες ομάδες έτσι ώστε «Α, ο Εργκίν Αταμάν να μην είναι επιτυχημένος», αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα με στηρίξει».