«Καρφιά» Αταμάν και αποκαλύψεις: «Περιμέναμε περισσότερα από έναν παίκτη που εσείς οι Ισπανοί τον ξέρετε καλά - Μιλάμε με ακόμα έναν παίκτη»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

«Καρφιά» Αταμάν και αποκαλύψεις: «Περιμέναμε περισσότερα από έναν παίκτη που εσείς οι Ισπανοί τον ξέρετε καλά - Μιλάμε με ακόμα έναν παίκτη»

Sportal newsroom 00:20 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν... χείμαρρος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα!

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με σκληρά λόγια για την απόδοση κάποιων βασικών παικτών στο ματς με την Μπαρτσελόνα, φωτογραφίζοντας τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ακόμα μια μεταγραφή, 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου: 

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το παιχνίδι και παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπο δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάπουντ και είχαμε λάθη στην άμυνα πάνω στο ισπανικό πικ εν ρολ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν το ίδιο. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες ήταν στην χειρότερη κατάστασή τους ειδικά στην επίθεση. Δεν βρήκαμε σκορ από βασικούς παίκτες. Στο τέταρτο βάλαμε και οι δύο τους αναπληρωματικούς. Η Μπαρτσελόνα έχασε δύο σημαντικούς παίκτες αλλά βρήκε τρόπο να ελέγξει το παιχνίδι. Εμείς χωρίς τους Βιλντόζα και Σλούκα δεν μπορέσαμε να παίξουμε το σύστημά μας και όταν κουθράστηκε ο Γκραντ χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Είπα πως το να παίζεις χωρίς πόιντ γκαρντ είναι δύσκολο. Ο Σλούκας είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ειδικά στο επιθετικό μας σύστημα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε κακή εμφάνιση στην επίθεση από πολλούς βασικούς, ειδικά από έναν παίκτη που ξέρετε πολύ καλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι αν βελτιώσουμε την απόδοση κάποιων παικτών που είναι μεγάλα ονόματα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχω δει το επίπεδό τους και την ποιότητα που περιμέναμε.

Είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε παίξει μόνο 6 αγώνες. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα έχουν κάνει την καλύτερη εκκίνηση. Πολλές ομάδες κοιτάζουν ήδη την αγορά. Εμείς πήραμε τον Κέντρικ Ναν και ίσως πάρουμε ακόμα έναν παίκτη που μιλάμε. Είδαμε λάθη στην ομάδα και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε.

Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα για τους παίκτες. Είδατε την απόδοσή τους, είστε δημοσιογράφοι, μπορείτε να γράψετε.

🏀Sportal Euroleague Show: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και σκληρά λόγια από τον Αταμάν
SPORTAL ORIGINALS

23:15 - 03.11.2023

🏀Sportal Euroleague Show: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και σκληρά λόγια από τον Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 80-72 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα των Ερνανγκόμεθ, Σατοράνσκι και Βέσελι, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, η εκπομπή Sportal Euroleague Show μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από τo Palau Blaugrana, αλλά και τα αποτελέσματα της ημέρας μαζί με τα επίσημα highlights των αγώνων. Παρουσιάζουν Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ο Ηλίας Ζούρος.

Απόψε ήταν δύσκολο να παίξουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα με δύο βασικούς παίκτες εκτός. Οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές μετά από τη νίκη στο ντέρμπι, όμως κάποιοι παίκτες χαλάρωσαν πολύ μετά από το ντέρμπι. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

🔴 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 80-72: Sportal Euroleague Show με όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!