Αταμάν: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:35 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της EuroLeague ξεχώρισε την κόντρα ανάμεσα στα αδέρφια Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής (3/11, 21:30, Novasports Prime) στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που παραχώρησε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα, αλλά και στη «μάχη» των αδερφών Ερνανγκόμεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για τις απουσίες και το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο φυσικά. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα έρθουν αντιμέτωπα και θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του ματς: «Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν πολύ, γιατί στο γήπεδό τους τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και η άμυνα πάνω στους Λαπροβίτολα, Ουίλι και Βέσελι θα είναι κλειδί»

Το ντέρμπι του Σλούκα: Έτσι έζησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την επιστροφή στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:21 - 31.10.2023

Το ντέρμπι του Σλούκα: Έτσι έζησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την επιστροφή στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού και το Sportal καταγράφει το πώς βίωσε ο Έλληνας πλέι μέικερ τη νύχτα της 30ης Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Κώστας Σλούκας κι ο Λούκα Βιλντόζα δεν βρίσκονται στην αποστολή

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!