Αταμάν: «Χαρούμενος που έφτασα τις 200 νίκες με ωραίο μπάσκετ - Ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος power forward στη Euroleague»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Χαρούμενος που έφτασα τις 200 νίκες με ωραίο μπάσκετ - Ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος power forward στη Euroleague»

Sportal newsroom 23:26 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βίρτους εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Χαμογελαστός εμφανίστηκε στη flash interview ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βίρτους. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 90-76 και έφτασε τις πέντε νίκες στη Euroleague τις 9 πρώτες αγωνιστικές.

Αυτή ήταν η 200ή νίκη του Τούρκου προπονητή στη διοργάνωση. «Είμαι χαρούμενος που έφτασα τις 200 νίκες με ωραίο μπάσκετ. Όχι νίκες σαν αυτή που κάναμε πριν δύο ημέρες. Παίξαμε με πολλή ενέργεια», είπε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν.

«Είναι πολύ σημαντικό. Μοιράζουμε τον χρόνο συμμετοχής. Ξεκινήσαμε με τον Ναν. Φυσικά, δεν είναι έτοιμος. Πρέπει να πάρει παιχνίδια. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα βοήθησαν όλοι. Ο Σλούκας, ο Γκραντ, ο Μπαλτσερόσκι, ο Ντίνος όπως πάντα, που είναι ο καλύτερος power forward στη διοργάνωση. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στα επόμενα ματς θα κάνουμε sold out», συμπλήρωσε ο Τούρκος προπονητής.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!