Στη Μύκονο ο Αθηναίου, στον Απόλλωνα ο Σταμάτης

Γιάννης Αθηναίου

i

Intime

Στη Μύκονο ο Αθηναίου, στον Απόλλωνα ο Σταμάτης

Sportal newsroom 22:00 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αθηναίου ετοιμάζεται να αφήσει την Basket League για την Μύκονο, την ώρα που ο Δημήτρης Σταμάτης αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο Γιάννης Αθηναίου ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Elite League, με τον διεθνή γκαρντ να είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με την Μύκονο.

Ο παίκτης και οι νεοφώτιστοι στην Elite League είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον έμπειρο γκαρντ και την ομάδα να είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, η οποία θα αποτελέσει και ένα μεγάλο «μπαμ» στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Αθηναίου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καρδίτσα με την οποία πέτυχε την παραμονή στην Basket League στην παρθνική της συμμετοχή, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Αρμάνι και όχι μόνο, ενώ έχει γράψει και αρκετά χιλιόμετρα με την Εθνική ομάδα.

Ο έμπειρος γκαρντ σε 21 παιχνίδια είχε 4.3 πόντους μέσο όρο σε 18.8 λεπτά συμμετοχής και βοήθησε ουσιαστικά στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής για τη Θεσσαλική ομάδα.

Αντίθετα, στην Basket League ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Εφήβων και νέων, είναι πολύ κοντά στον Απόλλωνα Πατρών, κίνηση που θα τον επεναέρει στα… σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Δημήτρης Σταμάτης Intime

Ο Δημήτρης Σταμάτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Μυκόνου συμβάλλοντας καθοριστικά στην πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ έχει παίξει σε Πανιώνιο, Ηρακλή, Κηφισιά, Κολοσσό Ρόδου, Ήφαιστο Λήμνου και Άρη.

Ο Σταμάτης διαθέτει την εμπειρία και τα στοιχεία που χρειάζεται στην ομάδα του ο Νίκος Βετούλας, προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά στο παζλ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν