Η εμπειρία του Αβράμοβιτς στη Μόσχα και η ευκαιρία που ζητάει για να παίξει στο ΝΒΑ!
i

FIBA

Η εμπειρία του Αβράμοβιτς στη Μόσχα και η ευκαιρία που ζητάει για να παίξει στο ΝΒΑ!

Γιάννης Πάλλας 17:21 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 21.09.2024

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς μετά την Παρτίζαν βρέθηκε στην ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στις συζητήσεις με ομάδες στο ΝΒΑ, όπου θωρεί πως θα ήθελε να έχει μια ευκαιρία για να δείξει την αξία του

Το καλοκαίρι με την αποχώρηση του από την Παρτίζαν ο Αλέκσα Αβράμοβιτς έφτασε να διαπραγματεύεται το αμερικάνικο όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα, βάζοντας τελικά την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Δεν μπορούσα καν να φανταστώ πώς θα είναι οι συνθήκες στην ΤΣΣΚΑ, υπέγραψα συμβόλαιο δύο ετών, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ που θέλω να μείνω εδώ πολύ περισσότερο» αποκάλυψε μιλώντας στην Meridian Sport ο Σέρβος πλέι μέικερ, όπου αναφέρθηκε τόσο στην μετακίνηση του στη Ρωσία, όσο και στο ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες από το ΝΒΑ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πέρασε από το μυαλό του να μείνει στο Βελιγράδι και να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα.

«Δεν το σκέφτηκα σε καμία στιγμή. Σέβομαι τον Ερυθρό Αστέρα, έχω πολλούς φίλους και συμπαίκτες μου εκεί, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου».

Ο διεθνής άσος της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε στην εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων με τη Σερβία, όπου έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου επικρατώντας στον μικρό τελικό της Γερμανίας του Γκόρντον Χέρμπερτ.

«Ο αγώνας εναντίον της Team USA είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, σκοράραμε ένα τρίποντο, απαντούσαν αμέσως, κάθε κατάσταση που θα μπορούσε να μας ευνοήσει είναι ακόμα στις σκέψεις μου, αλλά είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε ένα μετάλλιο» εξηγεί.

Όσο για το θέμα της παραμονής του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην ομάδα της Σερβίας και την δική του παρουσία, υπογράμμισε: «Ελπίζω ο Σβέτισλαβ Πέσιτς να μείνει, η δέσμευσή μου στη Σερβία δεν αμφισβητείται, θυμάμαι ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς έπαιζαν στα προκριματικά όταν ήταν στη Ρωσία, το ίδιο θα κάνω και εγώ».

Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Αταμάν δεν έχει στο κινητό του θήκη του Παναθηναϊκού, αλλά άλλης ομάδας!
EUROLEAGUE

15:51 - 21.09.2024

Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Αταμάν δεν έχει στο κινητό του θήκη του Παναθηναϊκού, αλλά άλλης ομάδας!

Ένα... μοιραίο πλάνο από τα χέρια του ίδιου του Σαρπ Αταμάν, γιού του προπονητή του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι το σχέδιο στη θήκη του κινητού αφορά την τέως ομάδα του πατέρα του και όχι τη νυν.

Όσο για το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκαθάρισε: «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για λίγες μέρες, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Είμαι χαρούμενος στη Μόσχα και το ΝΒΑ είναι πάντα μια επιλογή. Νομίζω ότι θα μπορούσα να δείξω κάτι καλό στο ΝΒΑ».