Τέλος από την EuroLeague ο Αβράμοβιτς - Οδηγείται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αλέξα Αβράμοβιτς

i

©Intime

Τέλος από την EuroLeague ο Αβράμοβιτς - Οδηγείται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Sportal newsroom 17:11 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 20.07.2024

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχαιρετήσει την Παρτίζαν και την EuroLeague για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αναφέρει η «MozzartSport».

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς θέλει να αναζητήσει το μέλλον εκτός EuroLeague και να αναζητήσει αλλού την καριέρα του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «MozzartSport».

Ο Σέρβος γκαρντ μπορεί να έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Παρτίζαν, όμως έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μεταξύ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και της Παρί, όμως τελικά αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για χάρη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτσι ο Αβράμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και συγκεκριμένα θα ταξιδέψει στην Ρωσία και τη και τη VTB League με την συμφωνία να παίρνει επίσημη μορφή μετά και το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει επίσημες επαφές και με τους Σέρβους για διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Την σεζόν 2023/24 ο Αβράμοβιτς με τη φανέλα της Παρτίζαν μέτρησε 10.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 18.36 λεπτά συμμετοχής σε 24 παιχνίδια στην EuroLeague, ακόμη κι αν έχασε μεγάλο μέρος της χρονιάς εξαιτίας του τραυματισμού του.