Αυτά ήταν τα... γούρια του Μάικλ Τζόρνταν - Τι αποκάλυψε πρώην συμπαίκτης του

Μάικλ Τζόρνταν

i

©Intime

Αυτά ήταν τα... γούρια του Μάικλ Τζόρνταν - Τι αποκάλυψε πρώην συμπαίκτης του

Νίκος Καλαμπάκας 14:50 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 22.10.2024

Όπως πολλοί σταρ του αθλητισμού, έτσι και ο Μάικλ Τζόρνταν είχε τα γούρια του πριν τους αγώνες. Δείτε ποια κατονόμασε πρώην συμπαίκτης του στους Μπουλς.

Ο Μάικλ Τζόρνταν παραμένει μέχρι και σήμερα ο πιο ολοκληρωμένος μπασκετμπολίστας που είδε ποτέ ο πλανήτης και 28 χρόνια μετά την λαμπρή του καριέρα, ο πρώην συμπαίκτης του στους Μπουλς, Τζον Σάλεϊ, αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά του GOAT.

Τα τελετουργικά στον μαγικό κόσμο του NBA ήταν αγαπημένη συνήθεια για πολλούς παίκτες. Ο Ρέι Άλεν είχε τη ρουτίνα του στα σουτ της προθέρμανσης, ο Καρλ Μαλόουν ψιθύριζε πριν σουτάρει βολές.

Τώρα, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για τα τελετουργικά και τα... γούρια του MJ23. Σύμφωνα με τον Σάλεϊ, ο Τζόρνταν είχε ένα ιδιαίτερο τρόπο να προετοιμάζεται πριν από τους αγώνες του και δεν έπρεπε για κανέναν απολύτως λόγο να μην κάνει τα όσα συνήθιζε.

Ο μεγάλος σταρ του NBA συνήθιζε να μετράει το μήκος στο οποίο βρίσκονται οι κάλτσες του. Έπρεπε το πάνω μέρος να ήταν στην ίδια απόσταση, διαφορετικά ο Τζόρνταν δεν έβγαινε στο παρκέ.

Όπως ανέφερε ο Σάλεϊ, αυτό δεν ήταν το μοναδικό γούρι του. Ο Μάικλ ήθελε πάντα να φοράει κάτω από την εμφάνιση των Σικάγο Μπουλς, το σορτς που φορούσε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Για τον λόγο αυτό, στο Σικάγο του είχαν κάνει ειδική παραγγελία ώστε η βερμούδα του να είναι πιο μακριά από των συμπαικτών του, ώστε να καλύπτει την παλιά του εμφάνιση.

Ακόμα, πριν από κάθε του αγώνα, ο ίδιθος φορούσε νέο ζευγάρι παπούτσια, αφού όπως δήλωνε «με έκαναν να αισθάνομαι κάθε βράδυ ότι είχα κάτι να αποδείξω».

Τέλος, ο σταρ του ΝΒΑ ήθελε πάντα να ξέρει σε ποια θέση στις κερκίδες βρισκόταν η οικογένειά του, για αυτό πριν τα ματς «σκάναρε» τις εξέδρες!