Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 12:04 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Τη νέα φανέλα της παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερεςς επιτυχίες την ερχόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα εποχή, σε μια σεζόν πολλών και μεγάλων προκκλήσεων, όπου συμπληρώνονται τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε τη νέα φανέλα της με συμβολισμούς από την ιστορία της.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, η Ένωση έφερε στο φως 4 νέες φανέλες, όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν. Πρόκειται για δύο εμφανίσεις τις οποίες θα φοράει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League και δύο τις οπίρς θα φοράει στο BCL.

Γις τις ανάκγες της παρουσίασης έγιναν... μοντέλα οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Τζόρνταν ΜακΡέι, Δημήτρης Φλιώνης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για την ανανέωση της συνεργασίας με την Betsson και την έναρξη της συνεργασίας με την Macron. Είναι μια επετειακή χρονιά και έχουμε ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια μια σειρά δράσεων για την σεζόν αυτή. Στο αγωνιστικό αρχίσαμε με έναν καταξιωμένο προπονητή και πολύ καλούς παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάνει δράσεις τα τελευταία χρόνια, με την πρώτη αξιοποίηση Ολυμπιακού Ακινήτου στη χώρα, που άνοιξε το δρόμο και έφερε μια σειρά δράσεων. Όλες αυτές οι δράσεις θα κορυφωθούν μέσα τη χρονιά, που θα ανακοινώσουμε το νέο μας κανάλι, θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. Έχουμε ολοκληρώσει το κομμάτι κινήσεων στο γήπεδο. Στόχος να δημιουργήσουμε τον απόλυτο προορισμό στην Αττική. Στόχος είναι να ολοκληρώσουμε κάθε κίνηση μέσα στη χρονιά».

Εκ μέρους της Betsson μίλησε ο Θάνος Μαρίνος, managing director thς εταιρείας: «Η συμπλήρωση 100 ετών της ΑΕΚ έρχεται σε μια επετειακή σεζόν και για την Betsson που συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής. Εμείς ευχόμαστε υγεία και ευγενή άμιλλα. Αν έχετε αυτά η σεζόν θα είναι πολύ καλή. Καλή τύχη στο νέο προπονητή της ΑΕΚ».

Tags: