Αυτή είναι η συμφωνία Ντόρσεϊ - Ολυμπιακού

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Αυτή είναι η συμφωνία Ντόρσεϊ - Ολυμπιακού

Νίκος Καλαμπάκας 12:54 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 27.06.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πλησιάζει στον Ολυμπιακό και το Sportal αναλύει τα δεδομένα της μετακίνησής του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ολυμπιακός και Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκονται κοντά στην επανασύνδεσή τους και το Sportal σας παρουσιάζει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει προτεραιότητα στις μεταγραφές στον πρώην παίκτη του, Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και περιμένουν την αποδέσμευση του παίκτη από τη Φενέρ, προκειμένου να υπογράψουν το συμβόλαιό του.

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ
EURO 2024

00:00 - 27.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ

«Όλοι Euro» με ζωντανή σύνδεση από το Γκεζελκίρχεν και το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών. Όλη η δράση από τα ματς της Τετάρτης. Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και ο δρόμος για τον τελικό.

Ο Ντόρσεϊ δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσε στην Κωνσταντινούπολη και ψάχνει την επόμενή του ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι δοκιμασμένη συνταγή. Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και βρήκαν κοινό σημείο επαφής στις διαπραγματεύσεις τους και πλέον όλα δείχνουν ότι σύντομα ο ομογενής παίκτης θα φορέσει και παλι τα ερυθρόλευκα.

Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο 2+1 ετών με αποδοχές που θα αποφέρουν στον Ντόρσεϊ συνολικά το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί ο παίκτης, θα πρέπει πρώτα να τον αποδεσμεύσει η Φενέρ. Αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και πλέον ο χρόνος για την αποδέσμευσή του κυλάει αντίστροφα...

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να επιστρέφει στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει... σεφτέ στα μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι, αποκτώντας έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, αλλά και το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα και έτσι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας.