Β' Εθνική: Σοβαρά επεισόδια και εκκένωση γηπέδου στην αναμέτρηση Πανελευσινιακός - Πρωτέας Βούλας (vid)

Επεισόδια στο Πανελευσινιακός - Πρωτέας Βούλας

i

ss

Β' Εθνική: Σοβαρά επεισόδια και εκκένωση γηπέδου στην αναμέτρηση Πανελευσινιακός - Πρωτέας Βούλας (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:26 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 14.08.2024

Λίγο έλειψε να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο αγώνας του Πανελευσινιακού με τον Πρωτέα Βούλας που βρήκε νικητή τον δεύτερο (66-76) και του έδωσε το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου. Οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο του Πρωτέα.

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε ο αγώνας του Πανελευσινιακού με τον Πρωτέα Βούλας.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 76-66 και μαζί το εισιτήριο για τα Playoffs ανόδου, όμως τα επεισόδια που έγιναν αμαύρωσαν το ματς.

Συγκεκριμένα, 5 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ντακούλιας χρεώθηκε με φάουλ, καθώς κλώτσησε τον Καραμαλέγκο, ο οποίος ήταν πεσμένος στο παρκέ, με τους ανθρώπους του Πρωτέα να ζητούν άμεσα τον λόγο από τον γκαρντ των γηπεδούχων.  Στη συνέχεια επικράτησε αναμπουμπούλα στο παρκέ, με τους οπαδούς της Ελευσίνας, οι οποίοι βρισκόντουσαν απέναντι από τους φιλοξενούμενους, να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο. με εμφανή διάθεση για επεισόδια.

Η αποστολή του Πρωτέα πήγε άμεσα στα αποδυτήρια, με τον αγώνα να διακόπτεται από τους διαιτητές. Στη συνέχεια διατάχθηκε εκκένωση του γηπέδου, με το ματς να συνεχίζεται χωρίς κόσμο, λίγα λεπτά μετά. 

Δείτε τα επεισόδια από 1:56:35 κι έπειτα: