Ανακοίνωσε τον... Ράμπο Μπράντον Ντέιβις η Βαλένθια (vid)

Ο Μπράντον Ντέιβις στη Βαλένθια

Ανακοίνωσε τον... Ράμπο Μπράντον Ντέιβις η Βαλένθια (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:51 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 14.08.2024

Ο Μπράντον Ντέιβις θα φοράει τη φανέλα της Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με έναν ξεχωριστό τρόπο και με άρωμα... Ράμπο.

Το deal «κλείδωσε» και ο Μπράντον Ντέιβις τη νέα σεζόν θα είναι παίκτης της Βαλένθια. Ο έμπειρος σέντερ επιστρέφει στην ACB, έπειτα από το πέρασμά του από την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2022-23 και αναμένεται να δώσει ποιότητα και λύσεις στην φροντ λάιν της ομάδας του Άλεξ Μουμπρού.

Ο Ντέιβις θα ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα και η Βαλένθια με την σειρά της βρήκε έναν παίκτη που θα είναι σημείο αναφοράς στη νέα προσπάθεια. Μάλιστα για το λόγο αυτό ανακοίνωσε τη μεταγραφή του με ιδιαίτερο τρόπο.

Ένας φίλος της ισπανικής ομάδας ξεκίνησε να κάνει προπόνηση στο στυλ του Ρόκι, μέχρι την στιγμή που τον διόρθωσε ο Μπράντον Ντέιβις. «Δεν είναι ο Ρόκι. Είναι ο Ράμπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης της ισπανικής ομάδας, κάνοντας... αισθητή την παρουσία του με το «καλημέρα».

Τα τελευταία χρόνια ο Αμερικανός σέντερ κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, καθώς αγωνίστηκε σε Ζαλγκίρις Κάουνας κια Μπαρτσελόνα, πριν πάρει μεταγραφή στην Αρμάνι Μιλάνο όπου και έπαιξε υπο τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα.

Την σεζόν που πέρασε μέτρησε 10,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague, δείχνοντας πως έχει τον τρόπο να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να δώσει λύσεις στην ομάδα του κοντά στο καλάθι. Το δυναμικό παιχνίδι του, άλλωστε, είναι αυτό που ξεχωρίζει και τον έχει εδραιώσει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Συν τοις άλλοις, ο Ντέιβις αναμένεται να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, που για μια δεκαετία ήταν ο αρχηγός και ηγέτης των Ισπανών εντός και εκτός παρκέ.

Πλέον η ομάδα του Μουμπρού εστιάζει σε άλλες λύσεις στην αγορά, έχοντας αποκτήσει και τον Μπουμπακάρ Τουρέ, θωρακίζοντας την φροντ λάιν της. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στο... στόχαστρο τον Χασιέλ Ριβέρο, με την Βαλένθια ωστόσο να επιθυμεί την παραμονή του στην Ισπανία και την ερχόμενη σεζόν.