Η Βαλένθια θέλει να βάλει πίεση στην Μπανταλόνα μέσω του Γκάι

Η Βαλένθια θέλει να βάλει πίεση στην Μπανταλόνα μέσω του Γκάι

Sportal newsroom 21:26 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 14.08.2024

Η Μπανταλόνα «μάτσαρε» την πρόταση της Βαλένθια και κράτησε τα δικαιώματα του Κάιλ Γκάι στην Ισπανία, ωστόσο η ομάδα της Fonteta περνάει στην αντεπίθεση.

Το σίριαλ της υπόθηεσης του μέλλοντος του Κάιλ Γκάι καλά κρατεί. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ωστόσο η Μπανταλόνα φρόντισε να κινηθεί αποφασιστικά και κράτησε τα δικαιώματά του εντός Ισπανίας. Έτσι, έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει στην Ισπανία.

Την ίδια στιγμή η Βαλένθια έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και έχει δείξει αρκετές φορές πως στόχος της είναι να τον κάνει δικό της την ερχόμενη σεζόν. Παρ' όλα αυτά για να γίνει deal θα πρέπει να δώσει το ΟΚ η Μπανταλόνα. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί από οικονομικής πλευράς.

Κάιλ Γκάι

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού, για τον λόγο αυτό, περνάει στην αντεπίθεση. Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να ασκήσει εκ νέου πίεση στην Μπανταλόνα, ώστε να δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάι, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον παίκτη ως μοχλό πίεσης. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να έχει συζητήσεις η πλευρά του παίκτη με τον σύλλογο από την Βαρκελώνη, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις.

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο αρκετά κρίσιμη, με ομάδες από την Euroleague να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό σουτέρ. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναθηναϊκός, που έχει βάλει στο κάδρο τον Αμερικανό σουτέρ και έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενόψει της νέας σεζόν.

«Βόμβα» από Ισπανία: «Μπήκε για Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός - Ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός» (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

01:06 - 13.07.2023

«Βόμβα» από Ισπανία: «Μπήκε για Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός - Ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός» (vids)

Ρεπορτάζ – βόμβα από Ισπανία! Συγκεκριμένα, οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι η Μπανταλόνα κράτησε τελικά τον Κάιλ Γκάι, καθώς εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός ώστε να αποκτήσει τον παίκτη, καταβάλλοντας προφανώς αποζημίωση. Κρούση και από Ολυμπιακό.

Ο Γκάι προέρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν με την φανέλα της Μπανταλόνα, κάνοντας τη διαφορά σε ACB και Eurocup. Διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ, αλλά και την αξιοπιστία του επιθετικά, στοιχεία τα οποία τον ακολουθούν από την πρώτη στιγμή που αποφοίτησε από το Βιρτζίνια. Έπειτα από μία σεζόν στην Βαρκελώνη έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στην Μπανταλόνα, στοχεύοντας σε συμβόλαιο με ομάδα της Euroleague, ώστε να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη την σεζόν 2023-24.