Χάνει τον Χάρπερ η Βαλένθια

Τζάρεν Χάρπερ

i

Euroleague

Χάνει τον Χάρπερ η Βαλένθια

Νίκος Καλαμπάκας 16:16 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Στα... πιτς μπαίνει ο Τζάρεντ Χάρπερ της Βαλένθια έπειτα από τραυματισμό του στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι.

Δυσάρεστα νέα για τη Βαλένθια που χάνει τον Τζάρεντ Χάρπερ για άγνωστο διάστημα, αφού ο γκαρντ από τις ΗΠΑ τραυματίστηκε στον μηρό του.

Η ισπανική ομάδα σε ενημέρωσή της για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού της, σημειώνει ότι έχει υποστεί διάταση στο πίσω μέρος του μηρού της και ότι η πορεία του τραυματισμού του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στα ματς της διαβολοβδομάδας της Euroleague στα οποία θα υποδεχθεί στις 14/11 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στις 17/11 θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί ότι στις 23 Νοεμβρίου η Βαλένθια αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα έχει επιστρέψει ο Χάρπερ.

Να σημειωθεί ότι η Βαλένθια ηττήθηκε από την Αρμάνι στον αγώνα που τραυματίστηκε ο Χάρπερ, αφού οι Ιταλοί είχαν σε φοβερό βράδυ τον Μίροτιτς που σημείωσε 19 πόντους. Ο πάουερ φόργουορντ της Αρμάνι ήταν ασταμάτητος και σε 20:55 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 19 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ήταν ο πλέον επιδραστικός παίκτης της ιταλικής ομάδας στον «υγιεινό περίπατο» απέναντι στους ισπανούς.