Στη Σάσαρι ο Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στη Σάσαρι ο Χαραλαμπόπουλος

Κώστας Τσιακλής • 23:43 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε στην ιταλική ομάδα και εκείνη τον υποδέχθηκε με ένα όμορφο μήνυμα!

Στη Σάσαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφού ο Έλληνας φόργουορντ συμφώνησε με την ιταλική ομάδα.

Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μίχαλιουκ!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:13 - 13.07.2023

Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μίχαλιουκ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά από τον Σίκμα, ακολουθεί ο παίκτης που καλύψει το κενό στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Το όνομα που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είναι αυτό του Σβι Μίχαλιουκ.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πέζαρο και έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του. Τελικά η Σάσαρι κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του και τον υποδέχτηκε με ένα λιτό μήνυμα στις τάξεις της:

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέλεξε τη Σάσαρι παρά τις σειρήνες της εθνικής! Καλώς ήρθες στην ομάδα Βασίλη», αναφέρει η νέα του ομάδα.

Στις 17/4, ο Έλληνας παίκτης είχε κάνει career high, αφού σε παιχνίδι κόντρα στη Σακφάτι, είχε σημειώσει 33 πόντους. Ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με την ιταλική ομάδα, όμως αυτή ήρθε δίχως αντίκρισμα, αφού είχε ηττηθεί.

Το όνομά του είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, όμως η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, αφού δεν ήταν στις προτεραιότητες του Γιώργου Μπαρτζώκα.