Και εγένετο... Stoiximan GBL (vid)

Και εγένετο... Stoiximan GBL (vid)

Sportal newsroom 09:10 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 02.09.2024

H Basket League αλλάζει και εκσυγχρονίζεται, με την λίγκα να παρουσιάζει το νέο της όνομα, το Stoiximan GBL.

Νέα σεζόν, νέο όνομα για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Η κορυφαία λίγκα στην Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή, έχοντας ως ισχυρό «συμπαίκτη» την Stoiximan για ακόμα μια σεζόν.

Η λίγκα αποκάλυψε το νέο της όνομα, Stoximan Greek Basketball League, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, αλλά με την ίδια διάθεση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι άνθρωποι του πρωταθλήματος άλλωστε θέτουν τον πήχη ψηλά και με την αλλαγή αυτή ευελπιστούν σε ακόμα καλύτερες μέρες, σε όλα τα επίπεδα.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ: «Αρμόδια είναι η ΕΟΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:22 - 21.08.2024

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ: «Αρμόδια είναι η ΕΟΚ»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της γνωστοποίησε πως ο λόγος για τον οποίο ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την καταγγελία των Πειραιωτών ήταν καθαρά τυπικός, καθώς αρμόδια για την υπόθεση είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.

Στο μήνυμά της, με το οποίο συνόδευσε την αλλαγή του ονόματος του νέου πρωταθλήματος, η λίγκα ανέφερε: «Καλημέρα Stoiximan GBL (Stoiximan Greek Basketball League».

Δείτε την παρουσίαση του νέου ονόματος της Stoiximan GBL:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!