«Μάχες» σε Λιόσια και Πάτρα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Σλαφτσάκης, ΜακΡέι

«Μάχες» σε Λιόσια και Πάτρα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Sportal newsroom 08:21 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

H AEK υποδέχεται τον Άρη (17:15) και ο Προμηθέας φιλοξενεί το Περιστέρι (20:15) στα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις κάνει τζάμπολ η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τις «μάχες» για μια θέση στα πλέι οφ να κορυφώνονται.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό των Λιοσίων, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις θέσεις της πρώτης εξάδας. Η Ένωση αναμένεται να παρουσιαστεί ανανεωμένη, έχοντας στο ρόστερ της τον Δημήτρη Αγραβάνη, που θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως παίκτης της Ένωσης. Ο διεθνής άσος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα.

Την ίδια ώρα η Ένωση ανακοίνωσε και την απόκτηση του Όστιν Χόλινς, ο οποίος έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη χώρα μας και είχε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης έρχεται με... φόρα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, για το Eurocup, που τον φέρνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην Αθήνα με πολύ καλή ψυχολογία και με τον Γιάννη Καστρίτη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Προμηθέας φιλοξενεί το Περιστέρι, στο «Δ.Τόφαλος» σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη «μάχη» της τετράδας. Οι Πατρινοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά παράλληλα να καλύψουν και το -5 (76-71) με το οποίο ηττήθηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».

Το Περιστέρι από την άλλη πλευρά θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και να πάρει ακόμα μια νίκη που θα το ανεβάσει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη. Τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσο και ο Βασίλης Σπανούλης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

ΑΕΚ - Άρης (17:15)

Προμηθέας - Περιστέρι (20:15)

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ - Λαύριο (17:15)

Κολοσσός Ρόδου - Απόλλων Πάτρας (18:00)

Καρδίτσα - Μαρούσι (20:15)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20:15)