Ντέρμπι «αιωνίων» πράξη... τρίτη: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο Σλούκας επιστρέφει στο ΣΕΦ
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ντέρμπι «αιωνίων» πράξη... τρίτη: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο Σλούκας επιστρέφει στο ΣΕΦ

Γιώργος Γαβριλάκης 08:05 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Το βράδυ της Δευτέρας (30/10, 20:15, ΕΡΤ3) ξεκινάει το τελευταίο ματς της τέταρτης αγωνιστικής στη Basket League και δεν αφορά μία απλή αναμέτρηση. Διότι, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Σλούκας μοιραία τοποθετείται στο επίκεντρο των πραγμάτων. Είναι η τρίτη φετινή κόντρα των δύο ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει τις δύο πρώτες και η... θερμοκρασία ανεβαίνει!

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και την πιο συναρπαστική αναμέτρηση ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Basketball League. Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρώνται το βράδυ της Δευτέρας (30/10, 20:15, ΕΡΤ3) και αυτή είναι η τρίτη φετινή τους συνάντηση, μα η πρώτη στο ΣΕΦ, που προφανώς θα είναι κατάμεστο! 

Εκεί θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ο Κώστας Σλούκας με την πράσινη φανέλα και δεν είναι λίγα τα στοιχεία και η αύρα που συνοδεύει την επίσκεψη του 33χρονου γκαρντ στα παλιά του λημέρια. Αυτός είναι το κεντρικό πρόσωπο της «μονομαχίας», ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει μία επιτυχία που θα του αναπτερώσει το ηθικό σε μία σεζόν που ξεκίνησε με φιλοδοξίες και ελπίζουν αυτές να μην χαρακτηριστούν ως υπέρμετρες. 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν εξηγήσει με πράξεις στον Παναθηναϊκό πόσο δύσκολο είναι το project που έχουν θέσει σε εφαρμογή, στόχος του οποίου είναι η επιστροφή στην κορυφή. Έχουν προηγηθεί ήδη δύο συναντήσεις των «αιωνίων» και οι Πειραιώτες έχουν νικήσει και στις δύο. Μία πανεύκολα, στον τελικό του Super Cup στην Ρόδο και μία δύσκολα, αλλά στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague

Τώρα ήρθε η ώρα της τρίτης πράξης και στην οποία δεν θα συμμετέχουν για τους γηπεδούχους οι τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, ενώ για τον Παναθηναϊκος εκτός δράσης εδώ και μέρες βρίσκεται ο Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μάλιστα θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί μέσα στο ημερολογιακό έτος 2023. 

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Περιστέρι - Προμηθέας: 76-71
Μαρούσι - Καρδίτσα: 94-88
Απόλλων Πατρών - Κολοσσός: 69-87

Κυριακή 29 Οκτωβρίου
Άρης - ΑΕΚ: 75-64
Λαύριο - ΠΑΟΚ: 86-76

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!