Συμβούλιο ΕΣΑΚΕ για την επόμενη μέρα της Basket League

ΕΣΑΚΕ

i

©Intime

Συμβούλιο ΕΣΑΚΕ για την επόμενη μέρα της Basket League

Χρήστος Τσάλτας 14:44 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να συζητήσουν την Δευτέρα για θέματα που σχετίζονται με το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με την διαδικασία του Play-In και όχι μόνο να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού οι ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Η Basket League της σεζόν 2023-24 αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα, με την επιστροφή του Αμαρουσίου να δίνει αίγλη από το παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν 6 εκπρόσωποι του πρωταθλήματος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ©InTime

Την Δευτέρα μάλιστα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να συζητήσουν για θέματα που σχετίζονται με το πρωράθλημα της νέας σεζόν. Ένα από αυτά είναι η διοργάνωση του Play In στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, το οποίο αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και να ανεβάσει τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.

Οι άνθρωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα θα θέσουν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε ένα συμβούλιο που θα δώσει την κατεύθυνση για την σεζόν 2023-24.

Tags: