Το Λαύριο κλείνει τον Πάνο Φιλιππάκο (vid)

Πέτρος Φιλιππάκος

i

© Intime

Το Λαύριο κλείνει τον Πάνο Φιλιππάκο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:24 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

O 29χρονος φόργουορντ/σέντερ, Πάνο Φιλιππάκος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά του στο πρωτάθλημα της Κολομβίας, επιστρέφει στην Basket League, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Λαυρίου.

Τη σεζόν που μας πέρασε την ξεκίνησε από τον Απόλλων Πατρών, αλλά την ολοκλήρωσε στην Κολομβία με την ομάδα του Κάλι. Ο Πάνος Φιλιππάκος μετά την εμπειρία του στη Λατινική Αμερική έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στο Λαύριο. 

O 29χρονος σέντερ αναμένεται να πάρει τη θέση και τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Λαυρίου, Πέτρος Γερομιχαλός, ο οποίος συμφώνησε με την Μεγαρίδα και τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Elite League. Οπότε ο Φιλιππάκος έρχεται να δώσει βάθος στη front line που δημιουργεί ο κόουτς Γιώργος Λιμνιάτης

Αυτή θα είναι η 11η εγχώρια ομάδα στην καριέρα του Φιλιππάκου, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του το 2013 από το Ψυχικό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανιώνιο, Φάρο Κερατσινίου, Παπάγου, Περιστέρι, Δάφνη Δαφνίου, Πανερυθραϊκό, ΑΕΚ και Απόλλων Πατρών. 

Μάλιστα, το 2021 με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Α2 (Elite League) και από τότε και στο εξής αγωνίζεται σε μόνιμη βάση στην μεγάλη κατηγορία. Το Λαύριο ενισχύει την πορεία του αυτή και ο Φιλιππάκος μετά το διάλειμμα της Κολομβίας, τώρα επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και συνεχίζει την καριέρα του από εκεί που την άφησε...