Οριστικά στα Λιόσια οι εντός έδρας αγώνες της Χάποελ Χολόν

Οριστικά στα Λιόσια οι εντός έδρας αγώνες της Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 15:35 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ έδωσε χείρα βοήθειας στην Χάποελ Χολόν και το BCL επικύρωσε την αλλαγή έδρας των Ισραηλινών, οι οποίοι μετακομίζουν στο κλειστό των Λιοσίων.

Η Μακάμπι βρήκε… καταφύγιο στο Βελιγράδι για τους εντός έδρας αγώνες της στην EuroLeague, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο Ισραήλ και να σταματήσουν οι σειρήνες του πολέμου. Ομοίως, η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα εγκατασταθεί και εκείνη στην πρωτεύουσα της Σερβίας, ενώ η παρουσία της Χαποέλ Χολόν στην χώρα μας και η εγκατάστασή της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εγκρίθηκε από την FIBA

Έτσι, ο ισραηλινός σύλλογος που λαμβάνει μέρος στο Basketball Champions League και συγκεκριμένα στο Group F, μαζί με την ισπανική Μπρέογκαν, την γερμανική Βόννη και την τούρκικη Μπούρσασπορ, θα χρησιμοποιεί στο εξής -και για όσο χρειαστεί- την έδρα της ΑΕΚ. 

Mε απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα για το ματς με την Μπενφίκα
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

08:18 - 01.11.2023

Mε απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα για το ματς με την Μπενφίκα

Τη δεύτερη νίκη του αναζητά ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ευρωπαϊκό του ματς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα. Ο κόουτς Φώτης Τακιανός δεν υπολογίζει στους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Τζαμούν ΜακΝις, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Η Ένωση άλλωστε, συμμετέχει σε άλλο όμιλο (Group D: με Λούντβιγκσμπουργκ, Ζετσίν και Ντιναμό Σάσαρι) και οι δύο οργανισμοί θα μπορέσουν να συνυπάρξουν στις ίδιες εγκαταστάσεις χωρίς προβλήματα.