Βέλγιο: Απελάθηκε ο ΜακΚό
i

© Getty Images

Βέλγιο: Απελάθηκε ο ΜακΚό

Νίκος Καλαμπάκας 11:21 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο Πατρίκ ΜακΚό έμεινε τρεις ημέρες κρατούμενος στο αεροδρόμιο αφού τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είχαν πρόβλημα και έπειτα απελάθηκε. Ναυάγησε η μεταγραφή του στην Οστάνδη!

Μπορεί ο Πάτρικ ΜακΚό να πήρε τη μεγάλη απόφαση και να έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα της Γάνδης στο πρωτάθλημα του βελγίου, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί αφού απελάθηκε από τη χώρα!

Είναι τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ. Το 2017 και το 2018 κατέκτησε το δαχτυλίδι με τους Ουόριορς, ενώ την επόμενη σεζόν το πήρε και με τους Ράπτορς. Ο Πατρίκ ΜακΚό θέλησε να δοκιμάσει φέτος την τύχη του στην Ευρώπη και έκλεισε συμφωνία με την Οστάνδη, όμως αυτή δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ αφού ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του τον αναγκάζει να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Βελγίου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του κι έτσι ο παίκτης τέθηκε σε καθεστώς κράτησης για τρεις ημέρες.

Μαθήματα ζωής: Αλφόνσο Φορντ, 1991-2004
REST OF THE WORLD

10:49 - 04.09.2023

Μαθήματα ζωής: Αλφόνσο Φορντ, 1991-2004

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ αφήνει την τελευταία του πνοή σε ένα νοσοκομείο του Μέμφις. Είχε μόλις νικηθεί από τη λευχαιμία. Πριν χάσει όμως την τελευταία του «μάχη» είχε φροντίσει να νικήσει σε πολλές και να μετατρέψει την ίδια τη ζωή σε ένα μάθημα για όλους μας...

Για το θέμα ενεπλάκη ακόμα κι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιόχαν Βάντε Λανότ, όμως μάταια αφού λύση δεν βρέθηκε. Το έγγραφο είχε χαρακτηριστεί χαμένο ή κλεμμένο κι έτσι η απέλαση ήταν μονόδρομος. Το συμβόλαιό του με την Οστάνδη ακυρώθηκε κι έτσι οι φίλοι της ομάδας έχασαν την ευκαιρία να δουν έναν έμπειρο ΝΒΑer με τα χρώματα της φανέλας της...