Βενεζουέλα καλεί Ντουάιτ Χάουαρντ

Ντουάιτ Χάουαρντ

i

Instagram / Dwight Howard

Βενεζουέλα καλεί Ντουάιτ Χάουαρντ

Sportal newsroom 18:24 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 14.08.2024

Ο πρώην NBAer αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν όμως έχει στο μάτι μιας ομάδας από τη Βενεζουέλα που ετοιμάζεται να τον ντύσει στα χρώματά της!

Μεταγραφικός στόχος της Γκουάρος ντε Λάρα, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας φέρεται να είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Η παρουσία του πρώην ΝΒΑer στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν με τη φανέλα των Τάουαν Λέοπαρντς έχει ανοίξει την όρεξη πολλών συλλόγων στον πλανήτη. Ανάμεσά τους και ενός από την Βενεζουέλα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Basketnews.com, η Γκουάρος ντε Λάρα έχει ήδη προσεγγίσει τον Χάουαρντ προκειμένου να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Αν υπογράψει τελικά με τον σύλλογο δεν θα είναι ο πρώτος σταρ του ΝΒΑ που θα αγωνιστεί στη Βενεζουέλα. Νέιτ Ρόμπινσον, Σμας Πάρκερ και Ντάμιεν Ουίλκινς έχει αγωνιστεί στην SPB στο παρελθόν, ανοίγωντας τον δρόμο για τους επόμενους σταρ να πάρουν την απόφαση.

Ένα ακόμα όνομα που είχε ακουστεί για τον σύλλογο είναι αυτό του Άλαν Άιβερσον, ωστόσο η ομάδα της Βενεζουέλας το είχε διαψεύσει.

Στην παρούσα φάση το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας έχει ολοκληρωθεί. Η έναρξη της νέας σεζόν θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Στο All Star Game της Ταϊβάν ο Χάουαρντ αναδείχθηκε MVP. Πριν από αυτό το παιχνίδι είχε παίξει 15 φορές με τη φανέλα των Λέοπαρντς, έχοντας μέσο όρο 25.6 πόντους, 14.4 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Tags: