Βεζένκοφ: «Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δεν αλλάζει κάτι για εμάς»

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Βεζένκοφ: «Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα δεν αλλάζει κάτι για εμάς»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:46 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε του Ολυμπιακού, με τον Σάσα Βεζένκοφ να βγαίνει μπροστά και με τις δηλώσεις του να στέλνει μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι το εν λόγω αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι για τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Η βαθμολογία της Euroleague: Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι
EUROLEAGUE

23:58 - 06.04.2023

Η βαθμολογία της Euroleague: Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και θα πρέπει να περιμένει το ματς με τη Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική για να δει αν θα τερματίσει πρώτος στη regular season.

«Χάσαμε το μυαλό μας, παρότι ξεκινήσαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής η έλλειψη αμυντικής προσέγγισεης και στο τρίτο δεκάλεπτο μας έκαναν αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, ήταν πάντα πρώτοι στις φάσεις και μας έριξαν μπασκετικό ξύλο. Αυτό δημιουργεί εκνευρισμό. Ποτέ δεν ήμασταν στο πνεύμα να κερδίσουμε. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να δούμε πού θα τερματήσουμε ενόψει playoffs.

Και τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη παίξαμε καταπληκτικά, όμως τον Δεκέμβρη κάναμε κάποιες ήττες. Βλέπετε πόσο ανταγωνιστική είναι η Ευρωλίγκα. Συγκεκριντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι.

Και πέρσι που το είδαμε το πόσο διαφορετική είναι κάθε φάση. Είναι ένα τελείως καινούργιο πρωτάθλημα στα playoffs. Έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ μπροστά μας για να δούμε τα λάθη μας, καθώς αυτά θα κοστίσουν playoffs».

Tags: