Οι φίλαθλοι των Κινγκς έκαναν... πατέντα για να φορέσουν από τώρα τη φανέλα του Βεζένκοφ
i

© twitter

Οι φίλαθλοι των Κινγκς έκαναν... πατέντα για να φορέσουν από τώρα τη φανέλα του Βεζένκοφ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:01 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 14.08.2024

Με χειροτεχνίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι επί αμερικάνικου εδάφους φανς του Σάσα Βεζένκοφ, τη νέα φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς με το όνομα του Βούλγαρου φόργουορντ και το αγαπημένο του Νο 14 στην πλάτη. Τα κατάφεραν!

To Σακραμέντο έχει υποδεχθεί ήδη τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας και συναντά τους νέους συμπαίκτες και τους συνεργάτες του. Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί από τους Κινγκς, ούτε έχει φωτογραφηθεί με τη νέα του φανέλα. 

Το νούμερο πάντως, που θα φοράει είναι το... κλασσικό του. Το «14», που φορούσε και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτό το ξέρουν όλοι στο Σακραμέντο μιας και οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο τελευταίο ματς του California Classic είχαν σχηματίσει με αυτοσχεδιασμό, έμπνευση και πατέντα το συγκεκριμένο νούμερο σε εμφανίσεις των Βασιλιάδων. 

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στις μπουτίκ η φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ για να την αγοράσουν, αλλά απ' ότι φαίνεται ο 28χρονος φόργουορντ έχει ήδη το δικό του... ρεύμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στις κερκίδες του γηπέδου πάντως, υπήρξε μέχρι και η πράσινη φανέλα του Βεζένκοφ της εθνικής Βουλγαρίας, οπότε οι Κινγκς θα πρέπει να επισπεύσουν την κυκλοφορία της επίσημης εμφάνισης, καθώς φαίνεται πως θα... ξεπουλήσει. 

Πάντως, ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού -όπως έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό- δεν θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας, που ξεκινάει τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/7) και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου. 

Εκεί θα αγωνιστούν όλοι οι ανερχόμενοι rookies και αρκετά μεγάλο μέρος των νεαρών ταλαντούχων παικτών, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη εδραιωθεί και λάμπουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.