Το μήνυμα του Βεζένκοφ στους φίλους του Ολυμπιακού: «Έδωσα ό,τι είχα κάθε φορά που φορούσα αυτή τη φανέλα»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Το μήνυμα του Βεζένκοφ στους φίλους του Ολυμπιακού: «Έδωσα ό,τι είχα κάθε φορά που φορούσα αυτή τη φανέλα»

Sportal newsroom 18:38 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά τη συμφωνία του με τους Σακραμέντο Κινγκς, αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού με μία ανάρτηση στο Instagram.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Σάσα Βεζένκοφ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Ο Βούλγαρος φόργουορντ συμφώνησε με τους Σακραμέντο Κινγκς για συμβόλαιο τριών ετών και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. 

Ο Βεζένκοφ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια. Ο Βούλγαρος κατέκτησε με την ομάδα του Πειραιά δύο νταμπλ και ένα σούπερ καπ.

Ο Βεζένκοφ έλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της κανονικής περιόδου στη φετινή Euroleague. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού συμμετείχε σε δύο final 4.

«Σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισα να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία, ήταν η δυσκολότερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου. Το να αφήσω αυτόν τον απίστευτο σύλλογο είναι σα να αφήνω πίσω ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Στον Ολυμπιακό, έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Βρήκα μία οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ. 

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Βεζένκοφ με τους Κινγκς
NBA

18:02 - 01.07.2023

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Βεζένκοφ με τους Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα γίνει κάτοικος Σακραμέντο, για χάρη των Κινγκς, υπογράφοντας συμβόλαιο 3 ετών με την ομάδα της Καλιφόρνια, παίρνοντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, που δείχνει και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Μάικ Μπράουν.

Έδωσα ό,τι είχα κάθε φορά που φορούσα αυτή τη φανέλα. Τις πιο σκοτεινές ώρες μείναμε μαζί, μεγαλώσαμε μαζί και πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε. Γιατί παλέψαμε... μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να σας ευχαριστήσω. 

Θα κουβαλάω την υποστήριξη και την αγάπη σας, ενώ ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μία φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος», αναφέρει στο μήνυμά του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Όσο για την αντικατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός έχει ήδη έναν μεγάλο στόχο που είναι ο Νίκολα Μίροτιτς. Την σεζόν 2022-23 ο Νίκολα Μίροτιτς μέτρησε 15.4 πόντοι, σουτάροντας με 39% τρίποντο, μάζευε 4.3 ριμπάουντ, μοίραζε 1.2 ασίστ και συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 16.4 βαθμούς στην αξιολόγηση.