Βγάζουν στο... σφυρί τον Μπάντι Χιλντ οι Πέισερς και σήμανε «συναγερμός» στο ΝΒΑ

Μπάντι Χιλντ

Βγάζουν στο... σφυρί τον Μπάντι Χιλντ οι Πέισερς και σήμανε «συναγερμός» στο ΝΒΑ

Χρήστος Τσάλτας 09:05 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 14.08.2024

Έπειτα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, οι Ιντιάνα Πέισερς αποφάσισαν να βγάλουν στην αγορά τον Μπάντι Χιλντ, εξετάζοντας το καλύτερο δυνατό trade.

Ο Μπάντι Χιλντ δεν θα συνεχίσει στην Ιντιάνα και τους Πέισερς. Αυτό ξεκαθαρίστηκε τις τελευταίες ώρες, όταν ο σουτέρ από τις Μπαχάμες και η ομάδα της Ιντιανάπολις έκατσαν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σκοπός του meeting ήταν να βρεθεί ένα deal για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα κρατούσε τον πρώην άσο των Σακραμέντο Κινγκς στην ομάδα για χρόνια, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, που πρόσφατα υπέγραψε supermax συμβόλαιο.

Στις συζητήσεις των δύο πλευρών όμως υπήρξε απόσταση σε πολλά πράγματα και έτσι πάρθηκε η απόφαση οι Πέισερς να εξετάσουν άμεσα κάποιο πακέτο ανταλλαγής για τον Χιλντ, ώστε να επωφεληθούν κι αυτοί από την αποχώρηση του Μπαχαμέζου σουτέρ. Ήδη άλλωστε ο Χιλντ έχει τραβήξει τα βλέμματα στη λίγκα και αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Πρόκειται άλλωστε για συνεπή σουτέρ που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις από την περιφέρεια, ενώ είναι από τους παίκτες που σουτάρουν σταθερά με ποσοστό άνω του 35%, ακόμα κια στην κακή τους βραδιά. Πριν από λίγο καιρό οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τον Ρομπ Πελίνκα να έχει εκφραστεί πολλάκις με πολύ κολακευτικά σχόλια για την αξία του.

Τώρα ο Χιλντ αναμένεται να γίνει μια από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις παικτών για ανταλλαγή, βάζοντας στην... πρίζα αρκετές ομάδες που θέλουν να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στα τρίποντα, για να ανέβουν επίπεδο. Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά την απόφαση της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ να προχωρήσει σε αλλαγή του αριθμού της φανέλας του Χιλντ, ο οποίος αντί για το 24 θα φορούσε τον αριθμό 7, με τον οποίο είχε μεγαλουργήσει ο Ζερμέιν Ο'Νιλ πριν από μερικά χρόνια, προκαλώντας αντιδράσεις.