Ο Γουεμπανιαμά αστόχησε σε εννιά σερί μακρινά σουτ και έγινε viral για τους λάθος λόγους (vid)

Βίκτορ Γουεμπανιαμά

i

Βίκτορ Γουεμπανιαμά / © Printscreen

Ο Γουεμπανιαμά αστόχησε σε εννιά σερί μακρινά σουτ και έγινε viral για τους λάθος λόγους (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:49 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.08.2024

O Βίκτορ Γουεμπανιαμά είναι ένα υπέρλαμπρο αστέρι, το οποίο δείχνει ότι μπορεί να αφήσει ιστορία. Παρόλα αυτά, τα πρώτα του σουτ με την φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν απογοητευτικά.

Ο Βίκτόρ Γουεμπανιαμά έκανε κάποια σουτ στο πλαίσιο της παρουσίασής του και της φωτογράφισής του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τα οποία... δεν πήγαν και πολύ καλά!

Το νούμερο 1 του NBA Draft του 2023 έχει δημιουργήσει τεράστιο ντόρο γύρω από το όνομά του και λογικό, καθώς το ταλέντο του είναι τόσο σπάνιο, που άπαντες ήθελαν να τον κάνουν δικό του.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν εν τέλει η ομάδα που πήρε το νούμερο 1 της λοταρίας και έτσι ο Βίκτόρ Γουεμπανιαμά έγινε κάτοικος Τέξας, με τους φίλους της ομάδας να τρελαίνονται στην ανάκρουση του ονόματος του Γάλλου, αλλά και στην άφιξή του στην πόλη. Τα τους που έκανε όμως κατά την παρουσίασή του... μάλλον τους δημιούργησαν δεύτερες σκέψεις.

Ο Βίκτόρ Γουεμπανιαμά αστόχησε σε σερί σουτάκια κατά την παρουσίασή του, όμως, με εξαίρεση όμως κάποια καρφώματα, σχεδόν όλες οι εκτελέσεις του από μακριά βρήκαν σίδερο, με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνεται αμέσως viral.

Το βίντεο με τα σουτ του Βίκτορ Γουεμπανιαμά:

Βέβαια κάποια σουτ προπόνησης δεν αλλάζουν το γεγονός πως ο ύψους 2.20 Βίκτορ Γουεμπανιαμά μπορεί να αφήσει εποχή και άλλωστε ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά.

Εξάλλου, ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά φανέρωσε και τις διαθέσεις του ενόψει του μέλλοντος. Διότι στην ερώτηση «σε ποιον παίκτη θα ήθελες να καρφώσεις;» η απάντηση ήταν αφοπλιστική. Καθιστώντας σαφές σε ποιον παίκτη θα ήθελε να κάνει το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας του.

«Σε όλους, αλλά θα ήταν ξεχωριστό να το καταφέρω να καρφώσω μια μέρα μπροστά στον ΛεΜπρόν Υζέιμς. Γιατί είναι το ίνδαλμα αυτής της λίγκας για πολλά χρόνια», ήταν τα λόγια του.

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

Με την απάντησή του αφενός έδειξε τον σεβασμό και αναγνώρισε πως ο «βασιλιάς» παραμένει ακόμα και σήμερα το πρόσωπο της λίγκας, αλλά από την άλλη έδειξε πως είναι έτοιμος να κοντράρει κάθε αντίπαλο και να μην χαριστεί σε κανέναν, φτάνοντας στον στόχο του, που είναι η νίκη.

Βίκτορ Ουεμπανιαμά: Το next big thing του παγκοσμίου μπάσκετ ετοιμάζεται να κατακτήσει το ΝΒΑ
NBA

13:54 - 23.06.2023

Βίκτορ Ουεμπανιαμά: Το next big thing του παγκοσμίου μπάσκετ ετοιμάζεται να κατακτήσει το ΝΒΑ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς τον επέλεξαν στο νο.1 της διαδικασίας. Ήταν μια απόλυτα αναμενόμενη επιλογή. Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έχει «τρελάνει» τις ΗΠΑ, πριν καν πατήσει το πόδι του στα παρκέ του ΝΒΑ και πλέον ετοιμάζεται να κατατήσει την κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκαν και άλλοι rookies, όπως ο Χάιμε Χάρκεζ των ΜαΪάμι Χιτ, ο Μπράντον Μίλερ των Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά και ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί, καθώς άπαντες ψήφισαν «ΛεΜπρόν», ως τον παίκτη στον οποίο θα ήθελαν να καρφώσουν.