Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά πήρε το πιο... άδικο τζάμπολ στην ιστορία του μπάσκετ (vid)

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά πήρε το πιο... άδικο τζάμπολ στην ιστορία του μπάσκετ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:56 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 14.08.2024

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά πήρε το πιο... εύκολο τζάμπολ της ζωής του, καθώς ο αντίπαλός του ήταν 48 πόντους κοντύτερος!

Στον αγώνα της Μετροπολιτάν με την Γκραβελίν, οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο και πήραν τη νίκη με 80-68, όμως η κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης ήταν το... τζάμπολ της!

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει ένα τζάμπολ από τον Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος είχε το... θάρρος να πηδήξει μαζί του, παρότι τους χωρίζουν 48 ολόκληρα εκατοστά!

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά, ο οποίος έχει «κλειδώσει» προ πολλού ως #1 στο NBA Draft (22/6) και δεν είναι λίγες οι ομάδες που προτίμησαν να θυσιάσουν μία ολόκληρη χρονιά (βλ. tanking), ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να (τον) επιλέξουν πρώτοι όλων στη διαδικασία, βλέπει τον κόσμο από ύψος 2.21 μέτρων. Από την άλλη, ο Τζάστιν Ρόμπινσον της Γκραβελίν, είναι μόλςι 1.73, όμως δεν... φοβήθηκε και μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, πάλεψε για να πάρει το τζάμπολ από τον αντίπαλό του.

Βέβαια κάποιοι συμπαίκτες του είχαν ήδη αρχίσει να γελούν με το συγκεκριμένο σκηνικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η LNB, η γαλλική λίγκα, στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter έγραψε «WTF».

Η σχετική ανάρτηση με το τζάμπολ ανάμεσα στον Βίκτορ Γουεμπανιαμά και τον Τζάστιν Ρόμπινσον: