Σαν... ροκ σταρ: «Λατρεία» για τον Ουεμπανιαμά στη Νέα Υόρκη! (vid)

Σαν... ροκ σταρ: «Λατρεία» για τον Ουεμπανιαμά στη Νέα Υόρκη! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:38 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.08.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έφτασε στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα και δεκάδες φίλοι του μπάσκετ τον έκαναν να νιώσει σαν στο.... σπίτι του με το «καλημέρα».

Είναι ο παίκτης του μέλλοντος, το φετινό νο.1 του NBA Draft και αυτό γύρω από τον οποίο οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι αποφασισμένοι να χτίσουν το μέλλον τους, με σκοπό να επιστρέψουν στην ελίτ του ΝΒΑ. Οι προσδοκίες για τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά είναι στον... Θεό και αυτό φρόντισε να το διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ.

Ο χαρισματικός άσος έφτασε στη Νέα Υόρκη, ενόψει του NBA Draft της 22ας Ιουνίου, την ερχόμενη Πέμπτη και η υποδοχή που του ετοίμασαν δεκάδες θαυμαστές του, αλλά και φίλοι του μπάσκετ, παρέπεμπε σε άφιξη ροκ σταρ για συναυλία. Σκηνές που έρχονται να αποτυπώσουν το impact του Γάλλου άσου στο παγκόσμιο μπάσκετ, δίχως ακόμα να έχει κάνει την είσοδό του στη «μεγάλη» σκηνή, όπου και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Με το ζόρι ο Wemby περπατούσε, καθώς άπαντες ήθελαν ένα αυτόγραφο από το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο έχει καταφέρει να «τρελάνει» την Αμερική δίχως να έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο στο ΝΒΑ. Κάτι που αναμένεται να γίνει προσεχώς, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς αναμένεται να τον επιλέξουν στο νο.1 και να «χτίσουν» την ομάδα του μέλλοντος γύρω του.

Ο ίδιος κάθε άλλο παρά τρακαρισμένος ένιωθε. Απολάμβανε κάθε στιγμή και έδειχνε έτοιμος για τη λατρεία του κόσμου. Άλλωστε τις ίδιες αντιδράσεις βίωνε και στη Γαλλία, μέχρι και πριν από μερικές ημέρες, κάτι που βοήθησε τον Ουεμπανιαμά να διαχειριστεί την δημοφιλία του με τον καλύτερο τρόπο.

Όσοι βρίσκονται γύρω του άλλωστε έχουν να λένε για έναν παίκτη πολύ προσγειωμένο και προσηλωμένο στο στόχο του, καθώς ο χαρισματικός άσος θέλει να αφήσει το σημάδι του στο ΝΒΑ και να κάνει τη διαφορά. Θα έχει αυτή την ευκαιρία υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς τους επόμενους μήνες...