«Πανικός» στην άφιξη του Ουεμπανιαμά στο Σαν Αντόνιο για τους Σπερς (vid)

«Πανικός» στην άφιξη του Ουεμπανιαμά στο Σαν Αντόνιο για τους Σπερς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:00 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 14.08.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έφτασε στο Τέξας, για χάρη των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους φίλους των «σπιρουνιών» να ετοιμάζουν μοναδική υποδοχή στο νο.1 του NBA Draft 2023.

Η εποχή του Βίκτορ Ουεμπανιαμά στο Σαν Αντόνιο και τους Σπερς έχει ξεκινήσει. Ο χαρισματικός Γάλλος άσος επιλέχθηκε στο νο.1 της διαδικασίας του NBA Dtaft, με τα «σπιρούνια» να θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους γύρω από τον Wemby, για τον οποίο οι συστάσεις είναι οι καλύτερες δυνατές.

Ένας παίκτης με τις δικές του δυνατότητες και ικανότητες εμφανίζεται μια φορά στα 20-30 χρόνια, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στην Αμερική. Αλλά και στο Σαν Αντόνιο, καθώς έσπευσαν να τον επιλέξουν στο νο.1, έχοντας κερδίσει την πρώτη επιλογή μέσω του NBA Draft Lottery.

Ο Γάλλος άσος από μικρός είχε εκφράσει το θαυμασμό του για τους Σπερς, ελέω Τόνι Πάρκερ και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τη γαλλική παράδοση στο Τέξας. Μάλιστα την Παρασκευή πήρε μια... πρώτη γεύση από το νέο του περιβάλλον. Διότι έφτασε στο αεροδρόμιο του Όστιν και δεν ήταν μόνος ούτε εκεί.

Δεκάδες φίλοι των Σπερς περίμεναν το next big thing του παγκοσμίου μπάσκετ, για να τον αποθεώσουν και να τον βάλουν στο κλίμα της νέας του ομάδας με το «καλημέρα». Ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή και να ζει με τον δικό του τρόπο την αγάπη του κόσμου. Άλλωστε από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως οι Σπερς θα επιλέξουν το νο.1 του NBA Draft άπαντες περίμεναν την άφιξη του Ουεμπανιαμά στο Σαν Αντόνιο.

Πλέον η επόμενη πίστα για τον χαρισματικό άσο είναι το Summer League του ΝΒΑ, που αναμένεται να λάβει χώρα σε λιγότερες από 15 μέρες, στο Λας Βέγκας και ο Wemby έχει αποκαλύψει πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια της ομάδας του. Βάσει του υπάρχοντος πλάνου αναμένεται να παίξει σε 2 από τα 4 παιχνίδια των Σπερς, προκειμένου να μπει στο κλίμα του ΝΒΑ με τον πιο ομαλό τρόπο, πριν αρχίσει τη δουλειά στο training camp της ομάδας, με τους νέους συμπαίκτες του.