Βιλντόζα: «Νιώθω την ιστορία που έχει το ΟΑΚΑ, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν»

Λούκα Βιλντόζα

i

©printscreen

Βιλντόζα: «Νιώθω την ιστορία που έχει το ΟΑΚΑ, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:46 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, ενώ επίσης δήλωσε πως είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να μπει σε ρυθμό Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ θα ενισχύσει το «τριφύλλι», δυναμώνοντας την θέση του πλέι μέικερ σε σημαντικό βαθμό και στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου και προπονήθηκε υπό την επίβλεψη του σταφ των «πράσινων». 

Ο διεθνής πλέι μέικερ τις τελευταίρς μέρες έχει πάρει γεύση από ΟΑΚΑ και δεν έχασε την ευκαιρία την Παρασκευή (21/7) να βρεθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου και προπονήθηκε ατομικά, με σκοπό να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο στα δεδομένα του ΟΑΚΑ. 

Σε μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις ο Βιλντόζα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παιχνόιδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ως ένας από τους γκαρντ που θα βασίσει πολλά ο Τούρκος κόουτς σε Euroleague και Basket League αντίστοιχα. 

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού, ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στους νέους του συμπαίκτες. 

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»
EUROLEAGUE

12:26 - 23.07.2023

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

Το Sportando επιμένει και επαναφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκολα Μίροτιτς, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η ίδια με αυτή που του είχαν καταθέσει πριν προκύψει η συμφωνία με την Παρτίζαν, που τελικά ακυρώθηκε. Οι «πράσινοι» λοιπόν, αναφέρεται ότι δίνουν στον 32χρονο φόργουορντ 8 εκατομμύρια για δύο χρόνια!

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος πλέι μέικερ: 

Για το πως αισθάνεται που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, είμαι εδώ δύο-τρεις ημέρες. Είναι πολύ ωραία που είμαι εδώ, ώστε να σας γνωρίσω και να μάθω πως είναι από μέσα αυτή η οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Για το πως του φαίνεται το ΟΑΚΑ άδειο: 

«Είναι τεράστιο. Είναι εδώ η πρώτη μου φορά ως παίκτης της ομάδας, νιώθεις διαφορετικά όταν έρχεσαι σαν φιλοξενούμενος, οπότε είναι ωραία που είμαι εδώ και νιώθω την ιστορία που έχει το γήπεδο».

Για τους νέους του συμπαίκτες:

«Γνώρισα τον Ματίας (Λεσόρ), όταν αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι, δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αυτήν τη σεζόν θα γνωρίσω τον Σλούκα σαν συμπαίκτη. Είναι καλά παιδιά, έτοιμα να αγωνιστούν, έχουν εμπειρία, έχουν κερδίσει πολλά, οπότε χαίρομαι που τους έχω συμπαίκτες».

Για τις προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν: 

«Θα είναι μία ενδιαφέρουσα σεζόν. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Ωστόσο, πρέπει να το πάμε βήμα. Τώρα μόλις ξεκινάμε. Πρώτα ξεκινάμε την προετοιμασία, να δούμε πώς έχουν τα πράγματα και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίζεις».