Βιλντόζα: «Συγγνώμη. Τώρα είμαι και πάλι ο Βιλντόζα»

Ο Λούκα Βιλντόζα

i

© Getty Images / Ideal Images

Βιλντόζα: «Συγγνώμη. Τώρα είμαι και πάλι ο Βιλντόζα»

Sportal newsroom 23:40 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 92-73 την Βαλένθια και μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Βελιγράδι ο Λούκας Βιλντόζα ξέσπασε με δηλώσεις του όπου ουσιαστικά απολογήθηκε προς άπαντες.

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βαλένθια με 92-73 στο Βελιγράδι μπορεί να μην του ήταν αρκετή για να προλάβει μία θέση στα φετινά playoffs της Euroleague ωστόσο μετά τη λήξη του παιχνιδιού την παράσταση έκλεψε ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός γκαρντ στις δηλώσεις του ξέσπασε και μέσα από αυτές θέλησε να απολογηθεί για το τι αντιμετώπισε επί προσωπικού το τελευταίο διάστημα.

«Μετέφερα όλα μου τα νεύρα στο παρκέ, τσακωνόμουν με τους πάντες, με τον προπονητή μου, με τους συμπαίκτες μου, με τους δημοσιογράφους, με όλους, ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι ο Λούκα Βιλντόζα». τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός γκαρντ της ομάδας του Βελιγραδίου.

Στην εμφάνιση του Βιλντόζα στάθηκε μεταξύ άλλων στα όσα είχε να πει και ο προπονητής του. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με αφορμή και την εικόνα που είχε κόντρα στη Βαλένθια επισημαίνοντας πως η υπομονή που είχε του έλειψε το τελευταίο διάστημα. Για την ιστορία ο Αργεντινός τελείωσε το σημερινό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με 9 πόντους και 3/4 τρίποντα, μάζεψε τρία ριμπάουντ και έδωσε εφτά ασίστ σε 21'54''.