Ο Ακίλ Πολονάρα επιστρέφει στην Ιταλία για τη Βίρτους
i

Ακίλ Πολονάρα / © euroleague.net

Ο Ακίλ Πολονάρα επιστρέφει στην Ιταλία για τη Βίρτους

Γιώργος Γαβριλάκης 14:02 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 20.08.2024

Ο Ιταλός φόργουορντ, ο οποίος έχει χάσει τον ρόλο του στην Αναντολού Εφές, σκέφτεται τον επαναπατρισμό και η Βίρτους θέλει να τον βοηθήσει...

Ο Ακίλ Πολονάρα φαίνεται πως ολοκληρώνει την πορεία του στην Τουρκία και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ιταλία. Ο 31χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρσι εμφανίστηκε με την Φενέρμπαχτσε και φέτος με τον Αναντολού Εφές, έχει χάσει τον ρόλο του στην ομάδα του Ερτζιν Αταμάν. 

Ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος, φέτος στην Ευρωλίγκα έχει σκοράρει συνολικά 40 πόντους σε 14 αγώνες (2,9 πόντοι μέσο όρο) και η Βίρτους Μπολόνια τον καλεί. 

Ο Πολονάρα έφυγε από την Ιταλία το 2019, όταν και άφησε τη Σάσαρι, αρχικά για την Ισπανία και τη Μπασκόνια. Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Repubblica» είναι ένα βήμα πριν τον επαναπατρισμό. 

Η Βίρτους πάντως, είναι αρκετά… γεμάτη στη θέση του πάουερ φόργουορντ (και του σέντερ) που δραστηριοποιείται ο Πολονάρα, αφού υπάρχουν οι Τόρνικε Σενγκέλια, Σέμι Οτζελέγιε, Τζόρνταν Μάικι και Μαμ Ζαϊτέ, παρόλα αυτά ο κόουτς Σέρχιο Σκαριόλο του φυλάει μία θέση και έναν ρόλο.