Η αγκαλιά του προέδρου της Βίρτους Μπολόνια στον Σενγκέλια που είπε τα... πάντα (vid)
i

© EuroLeague Basketball

Η αγκαλιά του προέδρου της Βίρτους Μπολόνια στον Σενγκέλια που είπε τα... πάντα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:14 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 14.08.2024

Κάποιες φορές αρκεί μια κίνηση για να δείξει πολλά σε μια ομάδα. Όπως η αγκαλιά του προέδρου της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, στον Τορνίκε Σενγκέλια, που ήρθε να δείξει γιατί οι Ιταλοί επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του Γεωργιανού φόργουορντ.

Η... τρελή πορεία της Βίρτους Μπολόνια στην φετινή Euroleague καλά κρατεί. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, την 9η αγωνιστική, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι επέστρεψε πιο δυνατή, βγάζοντας αντίδραση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Το τελικό 87-79 ήρθε ως φυσική εξέλιξη ενός αγώνα στον οποίο οι «ασπρόμαυροι» ήταν ανώτεροι και πήραν αυτό που ήθελαν.

Στην Segafredo Arena η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική με το πέρας του αγώνα, με τους παίκτες του Μπάνκι να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο, όπως συνηθίζεται έπειτα από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας σε Ιταλία και Euroleague.

Μαζί με τους παίκτες πανηγύρισε και ο πρόεδρος του συλλόγου. O Μάσιμο Ζανέτι βρέθηκε στις court seats, όπως συνηθίζει σε κάθε αγώνα της Βίρτους και στο τέλος αγκάλιασε έναν έναν τους παίκτες της ομάδας. Τελευταίος πήγε προς το μέρος του ο Τορνίκε Σενγκέλια, που την φετινή σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Ζανέτι τον αγκάλιασε στοργικά, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς, η οποία «αποτύπωσε» το δέσιμο που υπάρχει εντός των τειχών. Βλέπετε η συμβολή του Ζανέτι το φετινό καλοκαίρι ώστε ο «Τόκο» να παραμείνει κάτοικος Μπολόνια ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική.

Ο Σενγκέλια ήταν ένας εκ των βασικών στόχων του Παναθηναϊκού για τη θέση 4, με τον Γεωργιανό μάλιστα να εκφράζεται με θετικό τρόπο σε ενδεχόμενη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό. Τότε όμως βγήκε μπροστά ο πρόεδρος της Βίρτους, που ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο πως ο 32χρονος άσος θα μείνει στην Μπολόνια για να γίνει ηγέτης της ομάδας.

Όπως και συμβαίνει. Πλέον ο Σενγκέλια είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας του Λούκα Μπάνκι, την οδηγεί εκ του ασφαλούς και δικαιώνει τον Ζανέτι για την επιμονή του να επενδύσει πανω του. Κάνοντας παράλληλα τον κόσμο της Βίρτους να ονειρεύεται ακόμα πιο σπουδαία πράγματα...

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής