Ο Τσάντσαρ έστειλε μήνυμα μετά τη ρήξη χιαστού: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Τσάντσαρ έστειλε μήνυμα μετά τη ρήξη χιαστού: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Νίκος Καλαμπάκας 23:09 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ δεν θα αγωνιστεί με τη Σλοβενία στο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως τονίζει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Απαρηγόρητος είναι ο Βλάτκο Τσάντσαρ, ο Σλοβένος που τραυματίστηκε στον αγώνα της χώρας του με την εθνική Ελλάδας.

O παίκτης που πριν λίγο καιρό πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, έπαθε ρήξη χιαστού έπειτα από ένα κάρφωμα που επιχείρησε στο φιλικό Ελλάδα - Σλοβενία και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, το οποίο ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Ο Τσάντσαρ κάρφωσε με απίθανο τρόπο στο καλάθι των Ελλήνων, 3.36'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όμως όσο θεαμτικό ήταν το κάρφωμά του, άλλο τόσο φρικιαστικό αποδείχθηκε, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο ίδιος σε μήνυμά του ανέφερε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη συμπαράσταση που του έδειξαν:

«Ανυπομονούσα για την πρώτη μου εμφάνιση σε Παγκόσμιο, όμως η μοίρα χάλασε τα σχέδια μου. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να κοιτάξω μπροστά με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι θα γυρίσω στα γήπεδα ακόμη δυνατότερος.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους στην εθνική ομάδα για την υποστήριξή τους. Είμαι σίγουρος ότι η Σλοβενία θα συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο, εύχομαι τα καλύτερα. Δυστυχώς θα παρακολουθώ από μακριά, αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας», τονίζει στο μήνυμά του.