Απίστευτο... τάκλιν από προπονητή σε αντίπαλο παίκτη για να σταματήσει τον αιφνιδιασμό (vid)
i

printscreen

Απίστευτο... τάκλιν από προπονητή σε αντίπαλο παίκτη για να σταματήσει τον αιφνιδιασμό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:52 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.08.2024

Η αντίπαλη ομάδα έφευγε στον αιφνιδιασμό, η άμυνα ήταν ανέτοιμη και ο προπονητής της MZT Σκοπίων αποφάσισε να σταματήσει την επίθεση μόνος του, ανατρέποντας τον παίκτη της Κοζούβ (προφανώς) με αντικανονικό τρόπο.

Όταν οι προπονητές θέλουν να σταματήσουν τον καλό ρυθμό της αντίπαλης ομάδας συνήθως καλούν τάιμ άουτ. Κι αν έχουν παράπονα από τους παίκτες τους τούς βάζουν τις φωνές. Αυτές είναι δύο βασικές επιλογές που έχουν. 

Ο Ντράγκαν Νίκολιτς πάντως, αποφάσισε να γίνει πιο... επιδραστικός και κυρίως πιο άμεσος. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο προπονητής της ΜΖΤ Σκοπίων, που αντιμετώπιζε εντός έδρας την Κοζούβ για το πρωτάθλημα της Βορείου Μακεδονίας, είδε τους παίκτες του να χάνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 32-28, ενώ δημιουργούσαν συνθήκες αιφνιδιασμού με την προοπτική να αυξήσουν τη διαφορά τους. 

Γιγαντοοθόνη στο κάστρο του Καλεμέγκνταν για να δουν οι Σέρβοι ενωμένοι το Game 3 της Παρτίζαν με την Ρέαλ (vid)
EUROLEAGUE

11:37 - 01.05.2023

Γιγαντοοθόνη στο κάστρο του Καλεμέγκνταν για να δουν οι Σέρβοι ενωμένοι το Game 3 της Παρτίζαν με την Ρέαλ (vid)

Η Παρτίζαν μιας και δεν είχε άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για το τρίτο παιχνίδι της ομάδας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φρόντισε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους με μία εναλλακτική κίνηση: Θα οργανώσουν live event εντός του ιστορικού πάρκου του Βελιγραδίου, για να μπορέσουν να δουν τον αγώνα όλοι μαζί.

Βλέποντας, πως οι παίκτες του δεν ήταν στις σωστές θέσεις για να αμυνθούν, το έκανε το ίδιος! Μπήκε στο γήπεδο και έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον αμερικανός παίκτης της Κοζούβ που έτρεχε με τη μπάλα στο γήπεδο. Μάλιστα, με εντυπωσιακή ψυχραιμία ο αθλητής απλώς του ζήτησε τον λόγο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το επεισόδιο είχε ολοκληρωθεί χωρίς... θύματα. 

Για καλή του τύχη ο Νίκολιτς έκανε την απερισκεψία του απέναντι στον συγκεκριμένο εχέφρον παίκτη, που προφανώς δεν του αρέσουν οι φασαρίες. Διότι, αν το έκανε στον Γκερσόν Γιαμπουσέλε της Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα, τα σωστικά συνεργεία θα προσπαθούσαν να τον απεγκλοβήσουν από το γήπεδο. 

Σημειωτέων, μετά το φάουλ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Η γηπεδούχος ομάδα πήρε τα ηνία, ανέκτησε το χαμένο έδαφος και τελικά επικράτησε με 83-69.