«Βούλωσε το σκύλα, θα σε βγάλω νοκ άουτ»: Γκομπέρ και Άντερσον αντάλλαξαν πολλά... γαλλικά πριν τη γροθιά

«Βούλωσε το σκύλα, θα σε βγάλω νοκ άουτ»: Γκομπέρ και Άντερσον αντάλλαξαν πολλά... γαλλικά πριν τη γροθιά

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:17 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.08.2024

Ο διάλογος ανάμεσα σε Γκομπέρ και Άντερσον πριν καταλήξουμε στη γροθιά ήταν... πικάντικος!

Ο Ρούντι Γκομπέρ γρονθοκόπησε τον Κάιλ Άντερσον στον πάγκο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς κατά τη διάρκεια του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, με το βίντεο να γίνεται άμεσα viral σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Γάλλος, μετά από απόφαση της διοίκησης, δεν αγωνίστηκε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, όμως ο καυγάς στον πάγκο ήταν μόνο το πρώτο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες!

 Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ο Άντερσον φαίνεται να προκάλεσε τον Γκομπέρ, λέγοντας «θα σε βγάλω νοκ άουτ». Και όχι με τόσο ευγενικό τρόπο.

Στο επεισόδιο στον πάγκο, όλα ξεκίνησαν όταν ο Άντερσον απαίτησε, σε έντονο ύφος από τον Γκομπέρ να κάνει «ένα μπλοκ», με τον Γάλλο να ζητάει, με το ίδιο ύφος «να πάρει κανένα ριμπάουντ». Τότε ο Άντερσον του απάντησε «βούλωσε το σκύλα», με τον Γκομπέρ να απαντάει με γροθιά.

Πέραν αυτού, σύμφωνα με ένα ηχητικό που έχει στην κατοχή του ένας υπάλληλος των Τίμπεργουλβς, ο Άντερσον φαίνεται να λέει: «Του φιλάτε τον κ@λ@ υπερβολικά και μου λέτε να είμαι συγκεντρωμένος; Τι στο διάολο συμβαίνει με εσάς; Το καλοκαίρι έχετε να πάρετε μία απόφαση».

Θυμηθείτε τη γροθιά του Ρούντι Γκομπέρ στον Κάιλ Άντερσον: