Στον αθλητικό εισαγγελέα οι καταγγελίες του Ολυμπιακού και της ΟΔΚΕ για τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου
i

© Intime

Στον αθλητικό εισαγγελέα οι καταγγελίες του Ολυμπιακού και της ΟΔΚΕ για τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

Sportal newsroom 18:58 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 10.06.2024

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι οι καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Ομοσπονδίας Διαιτητών κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των δηλώσεών του μετά το Game 2 των τελικών, διαβιβάστηκαν στον αθλητικό εισαγγελέα.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) εξέδωσε μία ανακοίνωση. Και η ενημέρωση που περιλαμβάνεται σε αυτήν είναι ξεκάθαρη.

Οι καταγγελίες των «ερυθρολεύκων» και της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας αναφορικά με βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στα κοινωνικά δίκτυα διαβιβάστηκαν στον αθλητικό εισαγγελέα και ο λόγος πλέον ανήκει στην αρμόδια αρχή.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι με σημερινή Απόφασή της διαβίβασε προς αξιολόγηση στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15 του ν.5085/2024, τις καταγγελίες που απέστειλαν:

• η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και προς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΣΑΚΕ και

• η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προς τον αναπλ. Υπουργό, Γιάννη Βρούτση και προς την ΔΕΑΒ»,

αναφορικά με βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Δημητρίου Γιαννακόπουλου».

🔴 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 3 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!