Δεν κρατιέται ο Κώστας Σλούκας - «Λιώνει» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό (video)

Δεν κρατιέται ο Κώστας Σλούκας - «Λιώνει» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό (video)

Ηλίας Λαλιώτης 18:46 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να παρουσιαστεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η νέα σεζόν θα φέρει τον Κώστα Σλούκα αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο διεθνής γκαρντ αποφάσισε να κάνει το άλμα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πυροδότησε τη βόμβα του καλοκαιριού. 

Νέα εξέλιξη με Μιχάιλιουκ - Ολοένα και... πλησιάζει προς τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

18:22 - 10.08.2023

Νέα εξέλιξη με Μιχάιλιουκ - Ολοένα και... πλησιάζει προς τον Παναθηναϊκό

Ο Σβι Μιχάιλιουκ δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει στο NBA, με 2 από τις 3 ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον να έχουν αποσυρθεί και τους Σέλτικς να μη φαίνονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να τον χρήζει ηγέτη κι αρχηγό και τον 33χρονο άσο να είναι πλέον αποφασισμένος να δικαιωθεί για την τολμηρή κίνηση που έκανε. Γι' αυτό και από τον προηγούμενο μήνα, σταμάτησε τις διακοπές και πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου λιώνει στις ατομικές προπονήσεις.

Κώστας Σλούκας

Ο Σλούκας θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Άλλωστε θα είναι μια άκρως απαιτητική χρονιά σε όλα τα επίπεδα, ενώ μην ξεχνάμε πως η πρώτη αγωνιστική της EuroLeague περιλαμβάνει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οπότε το κίνητρο για τον Έλληνα κορυφαίο playmaker είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο κομμάτι από τις ατομικές προπονήσεις που κάνει ο Κώστας Σλούκας στο ΟΑΚΑ, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου γυμναστή, Γιώργου Παπαπέτρου, αδερφού του Ιωάννη, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει κι αυτός τη νέα προσπάθεια που γίνεται.