Ο Διαμαντίδης με μια φράση του δίδαξε τι εστί σωστή νοοτροπία: «Δεν έπαιξα στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων, γιατί δεν άξιζα να παίξω» (vid)

Διαμαντίδης - Γιαννάκης

Ο Διαμαντίδης με μια φράση του δίδαξε τι εστί σωστή νοοτροπία: «Δεν έπαιξα στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων, γιατί δεν άξιζα να παίξω» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:20 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στον Παναγιώτη Γιαννάκη και μαζί με τον άλλοτε προπονητή του στην Εθνική Ελλάδας να κάνουν μια εκ βαθέων συζήτηση για τη ζωή του «3D» στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν καλεσμένος του Παναγιώτη Γιαννάκη στο podcast «Γήπεδο Ζωής», με τους δύο άντρες να κάνουν μια μεγάλη συζήτηση για το μπάσκετ, την εξέλιξή του, αλλά και την ζωή γενικότερα. με τον «3D» να αναφέρεται σε πολλές ιστορίες από την καριέρα του. 

Οι επιτυχίες με Εθνική και Παναθηναϊκό, τα συναισθήματα των στιγμών τότε, η εξέλιξη του μπάσκετ, το σωστό mindset που πρέπει να έχουν οι νεαροί παίκτες και πολλά ακόμα σε μια απολαυστική συζήτηση διάρκειας 30 λεπτών. 

Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς © Intime

Μάλιστα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης προχώρησε και σε μια δήλωση που έκανε αίσθηση. Ο ίδιος δεν είχε παίξει ποτέ στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων, κάτι που ανά τα χρόνια είχε απασχολήσει πολλούς. Ο ίδιος ο Διαμαντίδης όμως είναι τρομερά συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό. 

«Δεν έπαιξα στην Εθνική Παίδων και Εφήβων, γιατί δεν άξιζα να παίξω», τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. 

Αναλυτικά ολόκληρη η συζήτηση του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο δεύτερο επεισόδιο του «Γήπεδο Ζωής»: