Η επική αντίδραση του Ιτούδη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον... Μπιέλιτσα (vid)

Δημήτρης Ιτούδης

i

Youtube

Η επική αντίδραση του Ιτούδη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον... Μπιέλιτσα (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:20 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Δημοσιογράφος της Σερβίας ρώτησε τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάσταση του Νεμάνια Μπιέλιτσα και ο Έλληνας κόουτς της Φενέρ διάβασε στη συνέντευξη Τύπου το ρόστερ της ομάδας του προκειμένου να ενημερώσει για το ποιοι παίκτες ανήκουν σε αυτό!

Απρόσεκτος ήταν ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα της Φενέρ από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Ο «αδιάβαστος» εκπρόσωπος του τύπου ρώτησε τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, αγνοώντας το γεγονός ότι ο Σέρβος έφυγε από τη φενέρ και πλέον ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα

Δεχόμενος τη σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Ιτούδης εξεπλάγην, κάτι που ήταν φανερό από την έκφραση του προσώπου του. Ο ίδιος μάλιστα στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα Τύπου, διάβασε όλο το ρόστερ της ομάδας του προκειμένου να αποδείξει ότι σε αυτό δεν ανήκει ο Σέρβος Καλαθοσφαιριστής!

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ο Μπιέλιτσα ανήκει στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, όμως ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Σερβίας, αφού η αποθεραπεία του δεν έχει ολοκληρωθεί! 

Δείτε στο βίντεο την επική αντίδραση του Δημήτρη Ιτούδη:

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!