Διαιτητές της EuroLeague και αρχηγοί θα συναντιούνται πριν τα παιχνίδια!

Διαιτητές της EuroLeague και αρχηγοί θα συναντιούνται πριν τα παιχνίδια!

Sportal newsroom 20:00 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της EuroLeague Ντάνι Ιερεθουέλο ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιείται μίτινγκ των αρχηγών με τους διαιτητές πριν από τους αγώνες

Με τους παίκτες-εκπροσώπους των ομάδων της EuroLeague συναντήθηκε ο υπεύθυνος διαιτησίας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Ντάνι Ιερεθουέλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στα γραφεία της EuroLeague, οι αρχηγοί των ομάδων τόσο της EuroLeague, όσο και του Eurocup θα έχουν μίτινγκ με τους διαιτητές πριν από το τζάμπολ των αγώνων.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των παικτών και ταυτόχρονα μέσα από τη συζήτηση να λύσουν και κάθε απορία που θα έχουν οι καλαθοσφαιριστές. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Άλεκ Πίτερς και τον Παναθηναϊκό ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση με τον νέο επικεφαλής της διαιτησίας, Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο οποίος παρουσίασε μερικά νέα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει τους παίκτες πριν και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάποιοι διαιτητές θα συναντηθούν με όλες τις ομάδες της EuroLeague και του EuroCup πριν από την έναρξη της σεζόν για μια γενική ενημέρωση.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ότι οι διαιτητές και οι αρχηγοί ομάδων θα συναντώνται για λίγο στο γήπεδο πριν από κάθε παιχνίδι της EuroLeague.

«Πιθανώς κάποιοι από εσάς να είστε χαρούμενοι επειδή δεν με συναντάτε στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι κατανοητό», είπε αστειευόμενος στην παρουσίασή του ο Ντάνι Ιερεθουέλο ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από τη διαιτησία. «Μόλις έφτασα πριν από τρεις μήνες, αλλά θα καταβάλλω όλη μου την προσπάθεια για να διδάξω τους συνεργάτες μου με σωστό τρόπο για να σας βοηθήσω, εντός και εκτός γηπέδου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα», εξήγησε στους παίκτες.

Οι παίκτες της Euroleague συναντήθηκαν με τον Μποντιρόγκα - Πίτερς και Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

19:42 - 14.09.2023

Οι παίκτες της Euroleague συναντήθηκαν με τον Μποντιρόγκα - Πίτερς και Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα συναντήθηκε με την Ένωση Παικτών της Λίγκας (ELPA) προκειμένου να τους κάνει ενημέρωση για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές που θα έρθουν στο πρωτάθλημα. Άλεκ Πίτερς και Μάριους Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

«Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα έκανε εξαιρετική δουλειά για να το κάνει αυτό και να συμπεριλάβει τους παίκτες και να τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται», είπε ο Κάιλ Χάινς. «Η συνάντηση με τους διαιτητές είναι πολύ σημαντική γιατί είμαστε όλοι στο παρκέ ταυτόχρονα. Επομένως, πιστεύω ότι η σχέση που έχουμε μεταξύ μας, θα βοηθήσει στη βελτίωση του παιχνιδιού, θα βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής απόδοσης του παιχνιδιού. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτή τη σύνδεση με τους διαιτητές».