Αποκάλυψη Sportal: Για έναν ακόμη χρόνο στην Stoiximan GBL Παπαπέτρου-Θεονάς!

Αποκάλυψη Sportal: Για έναν ακόμη χρόνο στην Stoiximan GBL Παπαπέτρου-Θεονάς!

Γιάννης Πάλλας 17:26 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 23.09.2024

Για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στην Stoiximan GBL ο Πέτρος Παπαπέτρου και ο Γιώργος Θεονάς

Την απόφαση να διατηρήσει για έναν ακόμη χρόνο στους πίνακες ενεργούς διαιτησίας τον Πέτρο Παπαπέτρου και τον Γιώργο Θεονά πήρε η ΕΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Οι δυο έμπειροι διαιτητές που είχαν ήδη πάρει μια παράταση την περσινή σεζόν, έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να «σφυρίξουν» και τη νέα χρονιά, γι’ αυτό και «άναψε» το «πράσινο φως» για την παρουσία τους στους αγώνες της Stoiximan GBL για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Μάλιστα, στους συνδέσμους διαιτησίας των δυο έμπειρων ρέφερι έχουν σταλεί τα απαιτούμενα έγγραφα που ενημερώνουν ότι αμφότεροι παίρνουν «παράταση ενεργούς δράσης» και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, συνολικά αναφέρεται στην επιστολή που εστάλη ότι καλούνται στο σεμινάριο το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9) οι διαιτητές που διεύθυναν τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης του περσινού πρωταθλήματος στις οποίες ήταν και οι δυο έμπειροι διαιτητές.

Κι αν για τους διαιτητές που πήραν παράταση ενεργούς δράσης υπήρξε αυτή η εξέλιξη που αποκαλύπτει το Sportal, ανοικτό παραμένει το θέμα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Γίνεται πολύς λόγος για αλλαγές στη σύνθεση της ΚΕΔ εν όψει της νέας χρονιάς, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο.

Είναι προφανές πως οτιδήποτε γίνει θα πρέπει να υλοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο (28-29/9) υπάρχει και η πρώτη μεγάλη «μάχη» Παναθηναϊκού AKTOR-Ολυμπιακού στο Super Cup, όπου θα διεκδικηθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Αποκάλυψη Sportal: Συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ! – Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έκλεισε το deal και η διάρκεια της συμφωνίας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:58 - 23.09.2024

Αποκάλυψη Sportal: Συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ! – Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έκλεισε το deal και η διάρκεια της συμφωνίας

Σε συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ ήρθαν οι δυο πλευρές για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportal – Το συνολικό ποσό του deal

Η διαιτησία την περσινή σεζόν βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο και υπό αυτή την έννοια σ’ ένα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα η ΚΕΔ θέλει να κάνει τις καλύτερες επιλογές σε πρόσωπα, ώστε μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια να υπάρξει μια βελτίωση της επίδοσης των ελλήνων ρέφερι που θα κληθούν να διευθύνουν τους αγώνες της Stoiximan GBL.